5 признака, че сте се срещнали погрешната си половинка

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Половинка, сродна душа, истинската любов - специалната връзка има много имена. Но това, което никога не се променя, е нейното значение. Това е дълбока, духовна връзка, която споделяте с някого, който ви възвишава, вдъхновява и ви кара да се чувствате така, сякаш сте намерили другата половина от себе си.

Проблемът е, че любовта е сложно и трудно за разбиране нещо. Страстните емоции на любовта могат да затруднят разграничаването на истинската любов от този, който не е сродната ни душа.

Няма нищо лошо в това да сте с някого, който не е Единственият за вас. Той ви дава ценни уроци, подготвя ви за по-съвършени взаимоотношения и ви осигурява приятелство и любов по различен, но хубав начин. Но ако не сте внимателни, може да не забележите, че този човек не е вашата сродна душа.

1.Въпрос на ангажимент

Много сродни души влизат и излизат от живота на всеки, но винаги намират отново пътя един към друг.С истинската сродна душа, тези срещи са дълги, а раздялата е меланхолична и никога открито негативна или агресивна. С фалшивата половинка, разделите са болезнени, гневни, както и краткото събиране, което не си струва.

Дори и в дългосрочната, последователна връзка, има признаци, които разграничават истинския пламък от фалшивия. Ето някои признаци, за които да следите:

· РАЗСТОЯНИЕТО

Вероятно фалшивата половинка стои  на разстояние от вас. В един момент ще я почувствате прекалено далеч, почти недосегаема. Вие постоянно се опитвате да ги преследвате и достигнете, а те никога не правят същото за вас.

В допълнение, това често ви принуждава да се придържате толкова здраво към тях, колкото можете, винаги давайки повече, отколкото получавате. Истинската ви сродна душа или ще има същото ниво на ангажираност към вас, както и вие към нея или ще ви информира, ако не го прави. Тя няма да ви остави да висите във въздуха.

·   ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Предизвикателствата са неразделна част от живота. Истинската ви половинка ще остане с вас, докато се изправяте пред предизвикателства и ще ги посрещате заедно.  С фалшивата, вие ще усетите по-често отказ към ангажимента, отколкото партньорство.

С не-истинската  половинка, когато нещата станат прекалено трудни за вас или партньора ви, може да решите да се откажете.Ако успеете да се справите, след всичко ще бъдете опустошени и едва ще издържате заедно. С истинската си половинка, реакцията ще бъде по-положителна - ще се справите с трудностите заедно и ще станете още по-силни за тях.

· ИЗВИНЕНИЯ

Фалшивата половинка винаги се ангажира с неохота и намира причина да не го направи. Опасното в това е, че те може да го изрази по такъв начин, че да звучи нормално и да засилва позитивното мислене в отсрещната страна, вместо просто да каже истината. Например с извинения като:

Не съм готов да се обвържа

Сега не е момента

В някой друг живот щяхме да сме заедно....

Истинската сродна душа няма да  остави абсолютно нищо да попречи на вашата връзка. Тя ще се бори всячески, за да бъде с вас.Няма препятствие, което да я държи далеч от теб.

· НАДЕЖДА

Има нещо егоистично във фалшивите половинки. Те ще ви убедят, че се чувстват по същия начин както и вие към тях, само за да разберете по-късно, че това не е така. След време ще разберете за новите им запознанства и че имат по-силни връзки с тях и вие никога няма да бъдете на същото място.

2. ЕМОЦИОНАЛНА НЕДОСТЪПНОСТ

Да бъдеш уязвим към някого, може да бъде трудно. Ако човекът, с когото сте, изглежда затворена книга, отказва да събори стените около себе си и изглежда като нерешим пъзел за теб, тогава вероятно това не е сродната ти душа.

Емоционалната недостъпност не е проблем само за несъвместимите двойки; това е знак за лоши отношения като цяло. Тя може да доведе до нездравословни, токсични модели, в които да влагате много и получавате малко или нищо в замяна.

Друг пример за липса на емоционална наличност у половинката ви е, когато сте постоянно на второ или трето място. Може никога да не бъдете приоритизирани, главно защото партньорът ви не се ангажира с вас или смята други неща за основен приоритет, въпреки че вие винаги ги поставяте на първо място. Това не е положителна връзка и трябва да бъде прекратена.

3. ОБЪРКВАНЕ И СЪМНЕНИЕ

Ако изпитвате много съмнения или объркване по отношение на връзката ви с някого, за когото смятате, че е духовен близнак, това може и да не е истинска връзка. Нищо в живота не е сигурно и безпокойството е оправдано, но в повечето случаи трябва да се чувствате уверени в смисъла и трайността на вашата връзка.

Ето няколко примера за знаци, че сте срещнали не-истинската си половинка, въз основа на лични съмнения.

· НЕРВНОСТ СРЕЩУ КОМФОРТ

Когато сте с истинския ЧОВЕК, ще почувствате, че сте сигурни и ви е комфортно, както с най-добрия ви приятел. Ще се почувствате като у дома си. Разбира се, можете да бъдете малко нервни и влюбени, но не и до степен, че да проявявате тревога, както с неточния за вас човек.

· Липса на яснота

  С истинския човек ще имате ясна визия за връзката ви. Дори ако сте  принудени да се разделяте временно, ще имате еднаква представа за общия ви път. С фалшивата половинка, връзката може да бъде почувствана като, че е заседнала в неопределеност.

· СЪМНЕНИЕ

Във фалшивата връзка вечно ще имате чувство на несигурност, няма да смеете да споделите с близки и роднини. Ще се питате това ли е човека? Винаги има съмнение, но във фалшивата връзка то е интензивно беспокойство.

·        ЦЕЛ

Когато срещнете истинския си духовен близнак, всичко идва на мястото си. Разбирате защо сте с тях, разбирате ролята им в живота си и сте сигурни, че с тях ще се справите и в трудни времена. С фалшивата ви половинка, ще кълнете Вселената и ще  се питате защо трябва да изпитвате цялата тази болка, и мъка.

4. Липса на подкрепа

Подкрепата е от решаващо значение във всяка връзка, особено в дългосрочен план, когатото съвместния живот трябва да продължи „до смъртта”. Ето някои области, в които липсва подкрепа, ако срещнете фалшивата си половинка.

· МИНАЛОТО

Всеки прави грешки. Ако действията, които сте правили като млад, глупав и още сте се учили, се използват непрекъснато срещу вас от партньора ви, те вероятно той не е вашият човек. Истинската сродна душа разбира, че обитаването на миналото ви не е полезно и очаква с нетърпение бъдещето си с вас.

· УСПЕХ

Фалшивата ви половинка може да се почувства застрашена от вашия успех или да ви завижда за това, което сте постигнали. Тя може да се чувства така, сякаш губи във въображаема конкуренция, ако вие печелите повече от нея, работите на по-добра позиция или просто се справяте по-добре с нещо.

Междувременно, истинската сродна душа е винаги толкова развълнувана и позитивна относно вашия успех. Тя винаги ви подкрепя във възходи и падения, като ви помага да успеете още повече.

· Неуспех

В трудни времена, очаквайте истинската ви половинка да бъде до вас. Тя няма да си тръгне, само защото става трудно. Погрешният човек обаче няма да може да разбере този провал и ще откаже да ви даде необходимата ви подкрепа.

5. СЪОТВЕТСТВИЕ

Да, понякога истинските сродни души се лутат дълго и се намират, понякога не успяват, поради някакви обстоятелства. Но ако вие все още не намирате своята сродна душа,  може на това да пречи вашата фалшива такава. Тя често получава от вас енергия и заряд и ви захвърля. Но това не означава, че фалшивите сродни души не са от значение и не са ви послужили с нещо. Напротив.Те ви дават важни уроци, помагат ви да станете по-добри, за истинската любов и ви карат да осъзнаете, че безусловната любов е напълно различно нещо от една нормална връзка, която е просто запълване на празнота.

Разбира се, има и опасност при тези погрешни съвпадения.Може да заседнете в миналото и да се чудите къде сте се сбъркали, да се страхувате, че сте позволили една истинска любов да ви се изплъзне. Но това не е така. Човек, който приключва връзка, само защото му е омръзнало от нея, никога не е бил вашата сродна душа.Така че практикувайте позитивно мислене, дръжте главата си вдигната и вярвайте във факта, че един ден ще откриете истинският човек за вас!


 

Коментари към "5 признака, че сте се срещнали погрешната си половинка":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg