5 причини да изберете жена Телец за връзка

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Да имате връзка с жена Телец не винаги е лесно, но пък си заслужава! Тяхната любов е като магия, от която ще бъде трудно да се избавите. Може да са малко ревниви и понякога обсебващи, но са най-лоялните партньори, които някога ще имате. Ето още няколко причини, които ще ви накарат да се замислте преди да отхвърлите любовта им:

 

1. Вярност
Няма значение какви са обстоятелствата, ако Телец ви обича, значи е завинаги! При това ще ви приемат такива, каквито сте, заедно с всичките ви лоши качества. Чувствата им са истински и могат да преминат през всякакви препятствия. Предани, спокойни и винаги намиращи изход и от най-трудните ситуации, те ще бъдат винаги до вас.


2. Трудолюбие
Не казваме, че си нямат мързелива страна, но ако искате някаква работа да бъде свършена, доверете се на Телец. При това те не са такива само в професията си, а и у дома. С тях винаги нещата ще са подредени и под контрол, защото просто не оставят нищо за утре.


3. Сигурност
Те са не само трудолюбиви, но знаят и как да използват силите си, за да осигиурят всичко на семейството си. Не само откъм душевен комфорт, но и откъм материална сигурност. Телците обичат удобствата и парите, но се стремят към тях не толкова за себе си, колкото за близките си. Ако изберете такъв партньор, можете да сте сигурни кой ще носи повечето пари вкъщи и в това няма нищо лошо.


4. Защита
С представителите на този знак винаги ще се чувствате закриляни по най-добрия начин. Те са способни на всичко, за да защитят любимите си хора. Склонни са да жертват собственото си спокойствие, за да го осигурят на вас, ако разбира се преценят, че го заслужавате. По-жертвоготовни и способни на компромиси партньори от тях няма.


5. Благодарност
С тях винаги ще се чувствате оценени. Те знаят как да изразяват благодарността си. По всякакъв начин ще ви показват колко привилегировани се чувстват, че сте избрали именно тях, а не някой друг. Ще се чувствате желани, ще бъдете винаги на първо място. С всяко свое действие те ще ви казват: „благодаря ти, че ме обичаш“.


 

Коментари към "5 причини да изберете жена Телец за връзка":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg