5 причини партньорът ви да не прави секс с вас, част II

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Казва ли ви вашият съпруг „не тази вечер скъпа”, малко по-често от обикновено? Трудно е да не се почувствате отхвърлени, но причината не е задължително, мъжът ви да е загубил привличането си към вас. Научете малко повече защо той не е в настроение , какви може да са най-често срещаните причини и какво можете да направите, за да ги отстраните. След като вече ви запознахме с умората му, притеснението от децата и т.н. , ето още пет възможни причини той да ви отхвърля.

6. Той има страх от неадекватно изпълнение.

 

Правенето на секс залага на способността му да реагира на момента и то подобаващо. Това е голямо напрежение! Плюс това, предишните му не толкова звездни сексуални срещи могат да допринесат за безпокойството и да го накарат „да изключи”, казва Уотсън. Ако мислите, че това е така,  помолете го да направи нещо приятно за вас, като орален секс или стимулацияс ръце. "Има голяма вероятност, ако тя поиска и получи възбуда, това да възбудии него", казва Уотсън.

7. Той  завижда на "Магията на Майк.”(за филма вече ви разказахме )

 

Извънредни новини: Жените не са единствените, които се тревожат за намаляващата привлекателност. "Има огромен натиск от нашата култура и мъжете да имат плоски кореми", казва Уотсън. И те се чувстват така. Така че, нека знае, че той все още кара сърцето ви да тупти. "Също така, подредете начина си на живот, така че да сте активни заедно", добавя тя. Малко упражнения като разходки заедно-могат да ви помогнат да си възвърнете доверието както и да ви дадат енергия. Ако всичко друго се провали, направете нещо, което измества вниманието от него, като например да помолите за масаж. "Вие с лице надолу и гола означава, че той не е под наблюдение или осъждан и естествената страст поема своя курс", казва Уотсън.

8. Той гледа твърде много порно.

 

Прекарването на много време онлайн, не означава, че е по-малко привлечен от вас, казва Уотсън. Но огромният обем разнообразие от образи "може да намали мъжкото желание и да причини еректилна дисфункция", казва тя.Ако апетитът му за XХLматериали се увеличава, докато сексуалната активност намалява, проведете честен, прям разговор и попитайте дали има някакъв сериозен проблем, казва Орландо. "Симптомът е гледане на порно, проблемът е нещо по-голямо, което се случва между двойката." Най-умният начин на действие може да е да потърсите съвет от терапевт.

9. Той се притеснява за работата си.

 

Добра идея е да се споразумеете за известно време да изключите телефона и да спрете проверката на служебни имейли, така че да можете да се съсредоточите един върху друг. И все пак, бъдете гъвкава, когато задължението действително го вика по спешност и той трябва да отговори. "Да бъде незаменим му създава усещане за стойност и значимост", казва Уотсън. И да се чувства ценен може да повиши самочувствието му, във всички области. Той също така има естествен инстинкт за защита и осигуряване на семейството си, казва Орландо. Ето защо да бъдете негова трибуна и платформа, главният му поддръжник, когато възникнат служебни притеснения може да му помогне да се чувства достатъчно уверен, за да се наслади на прекарването на известно време с вас като двойка.

10. Той предпочита да спи.

 

"Когато има избор между това да смени гумите / да създаде романтична обстановка или да спи, той може да реши, че е твърде уморен", казва Орландо.Ако единият или двамата сте изчерпани в края на деня, стремете се към сутрешен секс. Или просто осведомете съпруга си  кога сте съгласни на нещо по-бързо и кратко. Ако той разбира, че не сте в очакване на любовна сесия - маратон, той може да бъде по-склонен да отложи малко лягането.


 

Коментари към "5 причини партньорът ви да не прави секс с вас, част II":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg