5 причини, поради които Рибите имат свръхестествени способности

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Ето защо рибите имат връзка с мистичното:

1. Подобно на Рак и Скорпион, Риби е воден знак. Водата е чувственият елемент, свързан с усещанията в астрологията. Това дава способности за улавяне на невидими течения, които подсказват състояния, преди те да се появят.

2. Подобно на Близнаци, Дева и Стрелец, Риби е променлив, непостоянен знак, което го прави силно чувствителен. Ако водата изпраща система за ранно предупреждение, променливостта предполага, че получените съобщения ще се регистрират.

3. Съвременната управляваща планета на Риби е Нептун, планета, свързана с медиуми, ясновидци и мистици от всякакъв тип.

4. Рибите са последният знак, който предхожда Овена, следващият и първият знак, когато цикълът започва наново. Рибите се стремят да спасят ценните останки от изминалия цикъл за непознатото бъдеще, което силно усещат. Това, че имат досег до миналото и до бъдещето, прави Рибите отворени към видения, които е възможно да се случат.

5. Точно както рибите в океана не виждат водата, в която плуват, Рибите често не знаят, за способностите си, особено ако те се появяват не толкова осезаемо! Тяхната забрава и разсеяност към собствения им дар може да ги изложи.


 

Коментари към "5 причини, поради които Рибите имат свръхестествени способности ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg