5 причини, че никога не трябва да изпускате приятел, който е Козирог

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Имам приятели от зодия Овен и Водолей, но до скоро не осъзнавах колко много от моите приятели са зодия Козирог.

Двамата ми най-добри приятели са козирог. Запознах се с тях в различни етапи от живота си – единият в университета, а другият в работата и разбрах, че и двамата имат рожден ден през Януари, разминаващи се само с един ден. Като помислих още малко, осъзнах, че старият ми съквартирант също е Козирог, кучето ми от детството също е Козирог, а баща ми също е Козирог (един ден разминаване, но все пак се брои!).

Замислих се ЗАЩО? Защо имам тази естествена адмирация към Козирозите? Е, ще ви кажа:

1. Те са лоялни

Едното нещо, което е сигурно, е че нищо няма да застане между вас. Тя/той никога няма да говори зад гърба би, а ще ви повика и ще ви каже всичко. Не се поддават на клюките и може да им се има доверие. Дори и когато правите грешки, те ще са там и ще ви казват „голяма работа!“

2. Те винаги искат да излизат с вас

Най-лудата вечер изпълнена с алкохол не се случи, когато ходих на университет. Тя се случи, когато двамата ми най-добри приятели Козирози се срещнаха за пръв път, когато бях на 27. Те поставиха изцяло ново значение на фразата „да излезем по питие“ – повярвайте ми, изобщо не е по едно. Не само, че те са изключително жива компания, но и имат чувство за хумор.

3. Те са честни

Приятел от зодия Козирог няма да ви каже нещо, само за да ви зарадва. Този тип приятел ви дава истински съвет, който ще ви помогне да се справите с тежките моменти в живота ви (проблеми с гаджета, с работата, кое селфи да публикувате в Инстаграм).

4. Не могат да търпят драмите

Козирогът мрази драмата и няма да добави допълнително стрес в живота ви просто така. Те са директни, и понякога груби, но поне наистина знаете какъв е проблемът. Най-добрата част е, че проблемите от вчера остават там където трябва: в миналото.

5. Те са учудващо мекушави и чувствителни

Точно когато си мислите, че Козирозите твърде готини, че да покажат признаци на емоция – те ви изненадват. Под тази твърда черупка има човек, който е чувствителен, мекушав и без съмнение ще направи просълзяваща реч на сватбата ви.
Козирозите са темпераментни, но пък обичат ужасно много. В случай, че все още нямате приятел Козирог, мога само да кажа, че изпускате ужасно много!
 


 

Коментари към "5 причини, че никога не трябва да изпускате приятел, който е Козирог":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg