5 секс играчки, които да използвате с партньора си

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

Ако отдавна сте с половинката си и вече познавате телата и движенията си в леглото до болка, значи е време да се разнообразите. Един добър начин, да задоволите нуждата си от нови изживявания, са секс играчките. Нямаме предвид страшно изглеждащите,  които не е ясно точно как се използват. Говорим за тези, които изглеждат безобидно, но в същото време, използвани по правилния начин, могат да разгорят страстите и да доведат до един някак по-добър край на акта. С тези секс играчи и двамата ще задоволите любопитството си и... още нещо.

 

Яйцето

Хубавото на любовното яйце е, че е една от най-евтините секс играчки на пазара. Тя е чудесен избор за двойките, които не искате прекалено много външна намеса. Екстрата на яйцето е вибриращият му ефект, който се регулира с дистанционно. Можете да усилвате и намалявате интензивността в зависимост от желанията си. И още една добра новина – можете да го използвате и сама.

 

Белезници

Искате да го играете по-грубо? Значи белезниците са чудесен избор. Само решите дали искате да сте доминираща, или доминираната. От там нататък само можете да доразвивате фантазиите си. Ако вече сте свикнали с идеята да бъдете вързана, можете да добавите и превръзка за очи и дори камшик.

 

Масажни масла и лубриканти

Ако искате, да се насладите един на друг по-дълго време, то лубрикнтът ще ви бъде много полезен. Освен, че проникването ще бъде улеснено, можете да си осигурите изтръпващ или изстудяващ ефект. Ако пък искате партньорът ви да се погрижи само за вашето удоволствие, значи еротичният масаж е доста подходящ. В крайна сметка, никой не би отказал, да освободи напрежението чрез един хубав масаж.

 

Мини вибратор

Ако мъжът ви иска само, и единствено той, да бъде виновникът за вашия оргазъм, значи мини вибраторът е точната секс играчка. Той е малък и дискретен. Върши работата си чудесно. Но само с помощта на своя партньор ще можете да достигнете връхната точка на удоволствието си.

 

Вибриращ пръстен

Той работи и за твоето, и за неговото удоволствие едновременно. С тази секс играчка, която е достъпна дори и в аптеките, ще разтърсите света на старомодния ванила секс. Вибрациите му ще осигурят вашето момче по-силна ерекция, а вас ще доведат до сигурен оргазъм. 


Дами, не забравяйте, че трябва да пробвате, за да разберете дали ви харесва. В крайна сметка, най-важното е да се отдадете удоволствието.

 

Вижте още:

Как да разбереш дали сексът с теб наистина му харесва

Доказано! Сексът сутрин е най-готин


 

Коментари към "5 секс играчки, които да използвате с партньора си":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg