5 секс пози, които могат да заздравят връзката ви

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

Когато сте в дългосрочна връзка, може да правите секс по много причини – искате да се отпуснете след дълъг ден на работа, или пък е Вторник, а вие сте в настроение. Не винаги трябва да има причина, за да искате да се пъхнете под завивките с половинката, но експерти се съгласяват, че здравословният сексуален живот е важен фактор за щастлива връзка. Излиза, че интимните отношения могат да подобрят и емоционалните отношения между двойките.

Вижте и 5-те пози, които са най-добри за тази цел:

1. Ездачката

Тя оставя ръцете ви свободни, за да можете да пипате и други ерогенни зони. Също така тази поза осигурява добър визуален контакт с другия човек.

2. Балетист

Изправени сте един срещу друг, жената повдига единия си крак, а мъжа я хваща през кръста. Това ви дава възможност да пипате партньора си, където пожелаете, а и ще сте доста близо един до друг, което значи още повече интимност.

3. Люлка

Предимството на тази поза, че се гледате в очите по време на секс, а с малко повече упраженения може да поискате от половинката си да освободи едната си ръка и да ви достави допълнително удоволствие.

4. Мисионерската

С тази поза може да гледате половинката си в очите, да ги пипате по тялото, да се прегръщате и целувате през цялото време. Въпреки, че е смятана за една от скучните пози в секса - тя е една от най-интимните.

5. Вашата любима поза

Ключът към секса, който заздравява връзката ви най-добре е и двамата да намерите удоволствието и радостта в процеса. Намирането на любимата ви поза е ползотворно за вашата връзка, защото ви кара наистина да поговорите за това коя поза ви е най-приятна, а както всички знаем – това е важна част от сексуалния живот.


 


 

Коментари към "5 секс пози, които могат да заздравят връзката ви":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg