5 Тайни типа поведение, които повишават сексапила

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

-          Сексапилът е петдесет процента от това, което имаш и петдесет процента от това, което хората смятат, че имаш. - София Лорен

Сексуалната привлекателност не е свързана само с начина, по който изглеждате. Външният вид играе роля в това колко сте секси, но има нещо повече от това. Когато взаимодействаме с хора, взаимодействаме с личността им. Тя самата и поведението правят точно толкова, за да стимулират сексуалната ви привлекателност, колкото и тренировките, и правилното хранене. Хората са привлечени от всякакъв вид поведение и маниери.

Всъщност, някои типове поведение увеличават физическата ви привлекателност за другите. Така че, ако сте били красиви преди време, вашата личност и поведение може да ви направи зашеметяващи. Може да се наложи промяна в поведението от ваша страна, но има няколко начина да увеличите сексапила си.

5 Тайни типа поведение, които повишават сексапила:

1. Да покажете чувство на безкористност

Да бъдеш безкористен човек е повече от просто да помагаме на нуждаещите се – това също така може да ни е от полза. Когато правите безкористен акт, можете да вдъхнете добро настроение както за себе си, така и за другите. Когато хората виждат, че помагате на другите, ставате по-привлекателни в очите им. Това поведение позволява на другите да знаят, че сте способни да се грижите за някого, което може да бъде изключително секси за потенциалните партньори.

 

2. Използвайте креативността си

Творчеството често е свързано с интелигентността на човека, а интелигентността е нещо друго, което много хора смятат за привлекателно в потенциален партньор. Разкриването на творческата ви страна може да увеличи сексапила ви. Независимо дали това творчество е съсредоточено в изобразително изкуство, музиката, филма или танца, дори нещо като усещане за "творческото шофиране"  може да направи някой по-привлекателен в очите на други хора.

Творчеството също е свързано с добри гени, което е още нещо, което потенциалните партньори смятат за привлекателно, макар и на по-подсъзнателно ниво. Също така - някой с творческа страна ще може да изразява своята любов и желание по много повече начини, отколкото някой, който няма. И кой не обича да получи поздрав с изкуство и музика, посветени на тях като част от ухажване? Оставете творческата си страна да потече и сексапила ви ще се повиши значително.

3. Не се страхувайте да сте като отворена книга ...

Това може да бъде както умствено, така и на физическо ниво. Това означава, че някой, който изглежда по-отворен и по-възприемчив  (с подобна поза на тялото) ще бъде приет като по-сексуално привлекателен.Стоейки с кръстосани ръце или прегърбени ще ограничите количеството на хората, желаещи да контактуват с вас. Когато стоите в затворена телесна поза, тя казва на хората да се отдръпнат и че не искате да бъдете притесняван. От друга страна, когато стоите в спокойна и отворена поза, веднага ставате по-достъпни. Хората, които са приятелски настроени и изглеждат отзивчиви, често са по-привлекателни за потенциалните партньори.

4. Да притежавате куче (или друг космат любимец)

 

Притежаването на куче е добър начин да повишите сексуалната си привлекателност и да имате верен приятел. Ако сте били на ръба най-накрая да се насочите към приюта и да осиновите куче, това е знак. Притежаването на куче ви прави по-привлекателни за потенциалните партньори, защото показва, че сте способни да се грижите за друго живо същество. Да бъдете грижовна е един сигурен начин да сте по-привлекателна за хората около вас.

Породата на кучето, което взимате, също може да помогне - например, "Голдън ретривър" са много приятелски настроени към семейството кучета, което може да даде сигнал, че сте готови да се установите. От друга страна, Немските овчарки са по-„мъжкарски” или мъжки тип кучета, ако това е впечатлението, което искате да създадете. Така или иначе, кучето може да ви помогне да повишите сексапила си.

5. Направете излизането с приятелите си приоритет

Това не само ще ви накара да изглеждате по-привлекателен физически, може би в сравнение с хората, с които излизате, но също така ще покаже колко общителен и харесван сте. Да бъдеш около хора, които харесваш, те кара да се смееш и да се усмихваш повече, което те прави по-привлекателен почти мигновено за всички около теб.

Да не говорим, че вашата личност ще се разкрие, когато сте около приятелите си. Ще изглеждате много по-приятно, което ще накара хората да искат да ви опознаят и да бъдат въведени в изключителното приятелство.

Въпреки че сексапилът често е свързан с външния вид, това не винаги е така. Това са видовете поведение, което трябва да покажете, когато искате да дадете допълнителен тласък на сексапила си.


 

Коментари към "5 Тайни типа поведение, които повишават сексапила":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg