5-те неща за зодия Везни, които задължително трябва да знаете

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Те са единственият знак, който не е представен чрез животно или човек, а с везни. От това може да ви стане ясно, че те изобщо не са като другите астрологични знаци. Не сте убедени? Опитайте да излизате с някоя „везна“ и ще се уверите.

Но преди това, вижте 5-те неща, които трябва да знаете за тях:

1. Гордостта е всичко

Везните искат най-доброто от всичко и не могат да понасят, когато го нямат. Искате да купите подарък на половинката си? Не им давайте и да си помислят, че могат да имат нещо по-добро. Имайте предвид, че „нещо по-добро“ не е задължително нещо по-скъпо. Парите впечатляват везните, но мисълта зад подаръка е още по-важна.

2. Понякога и те имат нужда от помощ

Везната винаги ще направи всичко по силите си, за да помага на другите. В случай, че сте прекарали достатъчно време с човек от зодия Везни, би трябвало да сте го забелязали. Това което не знаете, обаче е , че понякога и те имат нужда от помощ. Увереността им е често мести фокуса от това колко са чувствителни. Бъдете готови да чуете думите „Добре съм“ повече пъти от колкото сте си представяли, но каквото и да правите – не им вярвайте!

3. Бъдете внимателни с критиките

Те са спокойни на външен вид, но въпреки това, те най-вероятно са точно обратното отвътре. Критиките, на пръв поглед, ще бъдат приемани спокойно, но ще имат негативен ефект за техните чувства. Човек от зодия везни може да е уверен, но вътрешно, неговите несигурности надделяват. Някоя лека критика, най вероятно ще бъде забравена бързо от вас, но тя ще живее дълго време в ума на Везните. „Мислете преди да говорите“ никога не е било по-подходящо в разговорите с Везни.

4. Винаги се извиняват първи

Въпреки, че отказват да приемат загубата, Везните мразят конфликтите. Да, те са инати, но мразят конфликтите толкова много, че не ги оставят да продължават дълго време. Неизбежно е да научите за тази слабост. В случай, че мислите, че това да се извините е добро нещо – никога не го правете с Везни и не го използвайте в своя полза. Вместо това ги оставете те да се извинят първи и ще ги спечелите моментално.

5. Вие трябва да избирате къде ще отидете за вечеря

Везните са едни от най-нерешителните хора на света. „Няма значение“, „Ти реши“, „Ще ям всичко“ е техния начин да кажат „Боже мой, не ме карай да избирам“. Залагам, че си мислите, че това да избирате къде да вечеряте не е толкова лошо, но помислете пак. Везните може би не могат да решат какво искат, но със сигурност знаят какво НЕ искат. Подгответе се за продължение на репликата „Няма значение за мен“ да продължи с „Хммм, не, не там“. Невъзможно да се справите? Да. Всяка везна го знае.
 


 

Коментари към "5-те неща за зодия Везни, които задължително трябва да знаете":
Най-четени
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част I 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

13:14 | 12-06-19| ходене...
 
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част II 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

12:32 | 12-10-19| Виж цялата статия
 
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg