5 черти, които мъжете обичат у жените (и които нямат нищо общо с външния вид)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Докато мъжете обикновено, намират чара във външния вид на партньорката си, има и други неща, които намират за привлекателни, извън физическите характеристики. В края на краищата, красиви жени има навсякъде. Но не всички имат това, което мъжете търсят в партньора си. Това, което наистина откроява една жена за мъжете и прави трайно впечатление, е извън тялото й.

Ето 5 нефизически черти, които мъжете обичат у жените:

1. Доброта

Не е нужно да бъдеш твърде мекушав, за да бъдеш любезен. Можете да имате здравословно самочувствие, и едновременно с това да показвате доброта към другите.А емпатията е привлекателна черта у всеки човек, не само в жените. Тя изпълва човек с гордост и благоговение, виждайки, че този когото обичат, показва състрадание и доброта към другите, дори и да са непознати.

Освен това, добротата е удобен инструмент в отношенията, който слага край на разногласията. Някои жени като че ли виреят, за да омаловажават мъжете си в спорове, да ги срязват със злобни думи и обиди.  Други жени знаят как да реагират първо с доброта, но е жизнено важно, че те също знаят как да се защитават, без да обиждат другата страна. А и добротата често спира спора в неговите корени. Знаете какво казват хората - убий го с доброта!

2. Чувство за хумор

Атрактивната жена знае как да се смее,  и още по-важното, знае как да се смее на себе си! Това означава, че не се взима прекалено на сериозно и може понякога да отложи работа или срещи, без да прави от това голяма работа. Здравословната доза спонтанност прави нещата вълнуващи, и от време на време е добре рутината да се наруши. Това прави връзката интересна.

3. Увереност и целенасоченост

Поставянето на цели и впоследствие постигането им показва силно чувство на увереност. То също така показва, че знаете къде сте и къде искате да бъдете. Увереността и целенасочеността са привлекателни черти, защото показват, че жената или човека като цяло, знае какво иска от живота.Разбира се, има разлика между увереност и нарцисизъм. Единият признава нуждите на другите, докато другият само своите. Това е прекрасно качество, тъй като жената, макар да знае, че е достойна за уважение, няма прекалено его,което да развали всичко.

4. Емоционално зрялост и отговорност

Емоционалната отговорност е изключително привлекателна за мъжете. Те искат жена, която не обвинява другите за недостатъците си, която не манипулира другите със сълзи, гняв и изблици на истерия. Макар че не всички жени проявяват тези отрицателни черти, и за да бъдем честни, някои мъже също ги показват, използването на емоциите, в опит за контрол другите, е незряло и напълно непривлекателно. Ако знаете как да поемате отговорност за собствените си емоции, а не да ги проектирате върху другите, наистина притежавате изключително привлекателно качество.

5. Силни комуникационни умения

Способността за дълбоки, смислени разговори е привлекателно качество. Но комуникационните умения надхвърлят това. Мъжете, и  хората като цяло,  предпочитат, да не трябва да разчитат някой ум, за да разберат какво иска. Когато говориш открито и изразяваш нуждите и желанията си, това спестява много мъка. Не е честно да настояваме, че не искаме нищо за рождения си ден, докато очакваме да ни изненадат с подарък. Знайте какво искате и не прибягвайте до игри на ума, за да го получите.

Способността да се общува помага за прекратяване на конфликта по бърз и ефективен начин. Силните комуникатори също са и добри слушатели - те знаят как да чуят всички страни в един спор, преди да се изкажат.


 

Коментари към "5 черти, които мъжете обичат у жените (и които нямат нищо общо с външния вид)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg