5 бързи упражнения извайват талията

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Спорт

Ако вече упорито правите упражненията за тънка талия, време е да разнообразите с няколко нови попълнения, които помагат да изваете талията и да я запазите стегната и със секси извивка.


1. Застанете прави, краката са на широчината на раменете, ръцете поставете зад главата, като преплетете палци на тила. Бавно наклонете колкото се може долната част на тялото(усилията падат върху ханша) настрани, като задържите 15-20 секунди в крайното положение. Повторете 2-3 пъти за всяка страна.


2. Застанете на четири крака. Извийте гърба нагоре, напрягайки мускулите на корема, задръжте в крайното положение 10-15 секунди. Повторете 20-25 пъти.


3. Застанете прави с крака на ширината на раменете, ръцете зад главата, пръстите преплетени. Изпълнявайте наклони наляво и надясно по 5-7 пъти на всяка страна.


4. Легнете по гръб, опрете се върху петите, бедрата и ръцете. Започнете да повдигате таза, 10-15 пъти, като в горното положение задържате около 5-10 секунди.


5. Седнете на пода и разтворете крака настрани. Разтегнете горната част на тялото към десния крак и после към левия, като задържате в крайното положение по 10-15 секунди. Повторете 10-15 пъти.

 

Вижте още:

Маската, която топи сантиметри от талията

Упражненията, с които ще стопите любовните дръжки
 


 

Коментари към "5 бързи упражнения извайват талията":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg