5 изненадващи приложения на вашия праймер

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Коса и грим

Праймерът действа като бариера между кожата и грима ви. От изсветляване и матиране на кожата до замъгляване на несъвършенствата и увеличаване на продължителността на вашия грим, праймерът е този многофункционален козметичен продукт, от който се нуждаете на всяка цена.

Можете също така да победите мазните неволи на кожата, като нанесете праймер под основата си и никога повече няма да се оплаквате от размазване на грима.

Докато основната цел на праймера е да предпазва грима ви от размазване, може би ще се изненадате да разберете, че има много нетрадиционни приложения на този продукт.

Ето всичко, което не знаехте, че вашият праймер може да направи:
 
Поправя грешките в грима


Овладяването на грима не е лесно нещо, защото един грешен ход може да съсипе целия ви грим.

В идеалния случай премахването на грима е често срещаното решение, но какво ще стане, ако ви кажем, че можете да използвате вашия праймер в такива ситуации? По този начин не е нужно да си правите труда да триете грима при всяка грешка.

По подобен начин, за да коригирате всякакви грешки при нанасянето на сенки за очи, можете просто да нанесете малко праймер върху четка и да нанесете върху места, където виждате каквато и да нередност.
 
Дава повече обем на миглите

Постигането на дълги мигли може да бъде трудно, но за да ги нарпавите да изглеждат по-дълги и обемни, нанесете малко праймер върху миглите си, преди да нанесете спирала.

Просто нанесете праймер върху миглите си от корена до върха и след това сложете слой от любимата си спирала. Това ще направи миглите ви да изглеждат по-дълги и обемни мигновено!
 
Укротява бухналите веждите

Непокорните и бухнали вежди се нуждаят от много грижа, за да изглеждат спретнати и да останат на място.

Знаете ли, че праймерът може да работи точно като гел за вежди, за да ви помогне да укротите веждите си?

Вземете само малко праймер и го нанесете върху веждите за мигновени резултати.
 
Спира размазването на червилото


Не позволявайте нищо да попречи на любовта ви към червилата! Любимото ви червено червило започва ли често да се размазва по от краищата на устните ви?

Е, вашият праймер може да спре това - просто нанесете малко от него върху тънка четка за устни и прокарайте четката по краищата на устните, преди да нанесете червило.

Укротява бебешката коса

Бебешката коса може да бъде изключително досадна, особено когато става въпрос за стилизиране на косата.

Докато спрейовете за коса са най-добрият ви залог да укротите бебешката коса, ако някога се окажете без лак за коса, просто нанесете малко праймер върху дланта си, разтрийте го между дланите си и изгладете бебешката коса, като прокарате ръце през нея.


 

Коментари към " 5 изненадващи приложения на вашия праймер":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg