5 неща, на които трябва да кажете да

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Нашите истории и преживявания са това, което ни прави такива, каквито сме. Защо тогава човек е толкова склонен да си поставя граници, да затваря сам себе си в клетка, да стои тихо в ъгъла, вместо да скочи с главата напред и да изживее всичко, което животът му поднася?


Опитайте и кажете "да" на неща, които обикновено не бихте направили! Ще се изненадате какво усещане може да ви донесе това. Има неща, които трябва да пробваме поне веднъж в живота си, нали!


Среща с някого, който не е ваш тип


Има полза от това да си позволите да излезете с някого, за когото знаете, че не е ваш тип – най-малкото ще сте напълно наясно какво точно не искате в човека до себе си. Безценно е да срещаш различни хора – вместо да мрънкаме, че някой бил такъв и такъв, би трябвало да погледнем на подобни срещи като истинско богатство, възможност да научим нетипични за нас неща, да разберем различното отношение към света. Така че, стига свян – излезте на среща с мъжа, за когото в момента си мислите "Аз? На среща с него? Абсурд!".


Парти с необичайна компания


Оставете за малко "обичайните заподозрени". С годините влизаме в рутината дори и на купонясването. Познавате си приятелите, знаете си предпочитанията. Ясно е как ще премине един купон с обичайната ви компания. Затова този път не отказвайте случайната компания от някой колега и се присъединете към чужда компания. Това е възможност да срещнете нови хора с различни интереси – отново шанс да видим света в повече детайли.


Дайте номера си, когато ви го искат


Нещо много простичко. Спрете да претегляте наум дали момчето си го бива или не, какъв е задръстеняк или пък не знам си какво си. Спрете да си натяквате "не си давам номера на всеки, имам си стандарти". Това отново са ограничения, които спират полета на съзнанието и губят време за ценни уроци в живота, които го правят богат. По дяволите, веднъж прекъснете вечно мрънкащото гласче в главата си и дайте номера си на пича, който ви го иска. Кой е казал, че трябва да приемате каквото иска от вас(ако изобщо ви се обади)?


Излезте на среща с някого, когото сте срещнали онлайн


В дигиталната ера просто няма как да сте изживели всичко, ако не сте излезли на среща с непознат от нета. И отново кажете на гласчето да замълчи – да, знаем как всеки може да се представя за какъв ли не, но истината е, че трябва да се доверите на интуицията си – когато си отделите време да погорите с човека онлайн, неминуемо започвате да усещате що за тип имате отсреща. Позволете си да го видите и на живо.

 

Вижте още:

Удивително лесните начини за по-щастлива връзка
 

Как да направиш мъжа си верен до гроб


 

Коментари към "5 неща, на които трябва да кажете да":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg