5 причини да НЕ го режеш!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Със сигурност, никоя жена не бива да излиза с всеки дръзнал да я покани на среща, само защото й е писнало да е сама или отчаяно се опитва да намери половинката в живота си! От друга страна обаче, всеки път когато се запознаем с мъж, който проявява интерес към нас, го сканираме отгоре до долу и веднага започваме да търсим недостатъците му, за да го отблъснем. Всъщност, повечето жени така изпускат възможността да имат наистина пълноценна и щастлива връзка!

Ето, няколко причини, поради който не си струва да кажете „НЕ” не мъж:

Дрехите
Жените прекалено много се вглеждат в детайлите. Сигурна съм, че всяка втора не би излязла с мъж, чиито обувки не са й по вкуса. Това е повърхностно и не е във ваша полза! Да, заобиколени сте от метросексуални перфектно изглеждащи мъже, но това ли е, което наистина искате? Истинските мъже не са в час с последната мода и прическата им е бедствие, но винаги ще бъдат силното рамо, на което да се облегнете. Освен всичко, те никога няма да са против няколко дребни съвета от ваша страна относно облеклото им. Когато си търсите мъж, първо го изберете по човешките му достойнства, а после го изведете на шопинг.

Обзавеждането на апартамента
Подобна е ситуацията и тук. Мъжете нямат вашите критерии за уютен дом. Затова е нужна женска ръка при създаването му. Ако жилището му е катастрофа на интериорния дизайн и по-скоро прилича на студентско общежитие, няма смисъл да си втълпявате, че той е прасе, което никога няма да е готово за истинска връзка. Напротив, той има нужда от вас за да смените пердетата и да изхвърлите старите му вещи. Само не прекалявайте с розовото!

Професията
Не робувайте на общественото мнение! Няма значение как един мъж си изкарва парите, стига да го прави. Мога да дам не един или два примера за мъже с много престижни професии, които разполагат със средства, но не са се погрижили за семейството си така, както други на тяхно място, с много по-малки възможности.

Социален статус
Всички си падат по готините типове. Това се припокрива и с идеята за пича, който е перфектно изтупан. Да, но огледайте се за срамежливеца в дъното на стаята, който на всеки купон си играе с кучето на домакина, вместо да разказва най-забавните измислени истории, една след друга. Освен, ако и вие не сте позьор, или поне сте повече екстровертна, отколкото интровертна, не ви съветвам да се захласвате по бъбривия клоун, порода „социална пеперуда”.

Начина на изразяване
Поне веднъж сте била с мъж, който ви е пленил с думи, но накрая ви е разбил сърцето или най-малко ви е разочаровал. Плямпачи има много! Не отблъсквайте някого, само защото той не умее да изразява чувствата си с думи. Обръщайте внимание на делата! Това е, може би, най-важният съвет който всяка жена трябва да следва. Знаем, че на жените все не им достигат романтични жестове и серенади от обяснения в любов, но, мили дами, омъжете се за онзи сладур, който изхвърля боклука, мие чиниите, когато сте уморена от работа и става рано с децата, а ви оставя да си поспите в събота сутрин.
 


 

Коментари към "5 причини да НЕ го режеш! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg