6 знака, че вашата връзка става сериозна

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Ако някой иска сериозно да бъде част от живота ви, ще положи сериозни усилия да бъде в него. Няма извинения. "- Неизвестен автор

Връзките могат да бъдат във всякакъв стил, от супер сериозни, сродни души до небрежни вечери в петък. Взаимоотношенията трябва да израстват и да се променят. В края на краищата, ако те остават едни и същи, не биха били толкова забавни.

Но как можете да разберете кога връзката ви се пренасочва от нещо небрежно към нещо много по-сериозно? Някои признаци може да са очевидни, но някои може да са много по-фини и скрити. Обърнете внимание на някои признаци, които показват че връзката ви е готова да премине към следващото ниво и че вие и партньорът ви започвате да ставате по-сериозни един към друг.

1.Изчаквате да гледате любимото си шоу или филм, когато сте заедно

Това възбудено състояние, когато любимото ви предаване има нов сезон често се заглушава от  осъзнаването, че искате да изчакате, докато сте с партньора си. Това е знак за интимност и желание да споделите всичко с партньора си. Ако беше нещо непринудено, можете да го гледате така или иначе. По-сериозните отношения ще накарат и двама ви да изпитате заедно вълнението, за първи път.

2. Ти си последната кореспонденция в телефона му

Текстуването през целия ден означава, че сте готови да споделите всяко интересно или забавно нещо, което се случва през целия ден с партньора си. Не пишете само, за да потвърдите кога ще се видите. Вие им пишете мислите и чувствата си, но все още имате безкрайни теми, за разговори щом се видите. Поддържането на отворен поток на комуникация е голям знак, че вашите отношения стават сериозни.

3. Те съхраняват вашите подробни данни за връзка

Някои хора не записват всеки номер в телефона си, а го използват като място, където записват  само хората, с които планират да се свързват редовно. Когато и двамата записвате номерата си, това означава, че имате намерение да се свържете и да поддържате този контакт. За някои хора не е голяма работа, но за други това е начин да се създаде интимност - винаги ще бъдете в джоба на другия.

4. Членовете на семейството ви изпращат покана за приятелство ... И вие приемате.

 

В случайна връзка, изобщо не може да срещнете семейството на партньора си. Но след като нещата започнат да стават сериозни, семейството започва да научава за вас. В края на краищата те също са потенциално семейство. Така че, когато започнете да получавате покани за приятелство от членовете на семейството на партньора си, знаете, че те са говорили достатъчно за вас и че семейството е нетърпеливо да ви посрещне. Ако се чувствате по същия начин, няма причина да не приемате!

5. Не се боите да се откажете от паролата на телефона си

Да  допуснете партньора си до телефона си е най-добрата форма на доверие. Някои хора харесват неприкосновеността на личния живот и това не означава, че  крият нещо. Но когато вашият партньор ви позволи да влизате в телефона му, той знае, че вероятно ще се ровите там - или вярва, че няма! Така или иначе, се чувства комфортно да ви даде достъп до телефона си и това показва, че няма какво да крие и че ви има доверие.

6. Разпространявате връзката си в социалните медии

Независимо дали става дума за Instagram, Facebook или Twitter, ако и двамата не можете да устоите да се снимате заедно и да се показвате, връзката става сериозна. Да можеш да покажеш на всички, с кого си, е крачка напред, а не просто нещо случайно. Това означава, че искате вашите приятели и семейство да са наясно и че вашите отношения са достатъчно сериозни, за да ги обявите в социални медии, за да видят всички.


 

Коментари към "6 знака, че вашата връзка става сериозна":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg