6 лесни съвета, които ще ви направят успешни

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Всеки може да бъде успешен... Само че не всеки знае това!

 

Така че, приятели, ако изберете да знаете, ще имате огромно предимство пред по-голямата част от останалия свят. Малко хора се осмеляват да мечтаят и да гонят високи цели, просто защото не допускат, че притежават потенциала, за да ги постигнат.

 

Лошо за тях, хубаво за тези, които ще изберат да си повярват. Защото по пътя към преследването на мечтите, конкуренцията е малка.

 

На тези, които искат да направят крачка напред и да тръгнат по него, ще покажем най-важните пътеводни знаци. Това са 6 стъпки към успеха, които описва д-р Дейвид Харолд Финг.

 

Стъпка 1

Поставете си ясна цел!

 

Стъпка 2

Престанете да критикувате себе си.

 

Стъпка 3

Спрете да се вглеждате във всички причини, заради които не можете да бъдете успешни и започнете да мислите за тези, поради които МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ УСПЕШНИ. Всеки човек притежава потенциала да го направи, но трябва да го открие и да му позволи да израсте.

 

Стъпка 4

Проследете отношението към себе си и другите назад до детството и открийте къде първо сте придобили идеята, че не можете да бъдете успешни. Ако това е начинът, по който разсъждавате, разбира се.

 

Стъпка 5

Променете представата за себе си като напишете описанието на човека, който искате да бъдете.

 

Стъпка 6

Действайте в ролята на успешната личност, в която искате да се превърнете. Правете всичко така, все едно вече сте постигнали своя успех.

 

Най-важният извод, към който ни водят тези стъпки, е, че успехът започва с личностното израстване. Докато осъзнавате и постигате това, ще разберете и че никой не може да стане истински богат, ако първо не обогати другите.

 

Много често хората се провалят в живота, защото търсят нещо в замяна на нищо. Те не разбират, че успехът не е резултат от печеленето на пари, а печеленето на пари е резултат от успеха.

 

Затова, приятели, раздавайте се, израствайте и плодовете на успеха ще узреят и във вашата градина.  

 

Вижте още: 

Как да привлечете парите към вас?

6 истини за по-хубав живот


 

Коментари към "6 лесни съвета, които ще ви направят успешни":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg