6 неща, които всеки мъж иска в леглото

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

Противно на общоприетото схващане, целта на мъжете не е просто да ни вкарат в леглото. За тях си е важен и самият процес. Дори според някои специалисти, съвременните мъже са станали наистина много взискателни! Но, спокойно, все още са на светлинни години от нашите претенции. :) Интересното е, че само малка част от тях са способни да ви кажат точно какво искат в леглото. И за да не ви се налага да водите подобни разговори, ние ви предлагаме да сте една крачка пред тях. Вижте 6-те неща, които всеки мъж иска от нас по време на секс.

 

1. Да сме освободени. Не е никак приятно да създаваш ентусиазъм и за двамата. Постоянно ти да инициираш нещата и да се чудиш другия ОК ли е, не е ли. Така че, началото на секса трябва да е край на притеснението. Запомнете това!

 

2. Да няма лицемерие. По природа момчетата са страшно любопитни същества, особено в секса. Те искат да опитват нови и нови неща, но не и, ако мацката до тях само се преструва на съгласна.

 

3. Да ги галим. Да, знаем, че повечето ерогенни зони при тях са концентрирани предимно на едно място. Но това не значи, че трябва да пренебрегваме и другите им части на тялото. Гърбът, коремът, раменете, шията – все места, на които със сигурност си заслужава да отделим внимание.

 

4. Да галим себе си. Добре дошли! Току-що прекрачихте прага на едно скрито, но много силно желание при господата. Действа им супер възбуждащо, а и си има скрит коз – те разбират как точно ни харесва да бъдем докосвани.

 

5. Да се качим поне веднъж отгоре. Сещам се преди години как сексолозите (предимно мъже) тръбяха, че който е отгоре е най на далавера. Може да контролира темпото според собствените си желания. Сега почвам да мисля, че това е било чиста манипулация, защото всъщност мъжете обожават, когато жената е отгоре! Затова поне 10 минути поза ездачка, момичета!

 

6. Похвали. Сега, не е нужно да преигравате, казвайки му, че е бог на секса. Достатъчно е искрено да му споделите, че сте прекарали страхотно. Това му действа мотивиращо и нищо чудно след малко да ви подхване пак. Какво повече да иска човек? :)

 

Вижте още:

3 секс табута, за които мъжете си умират

По какво мъжът познава, че искаш да правиш секс с него?
 


 

Коментари към "6 неща, които всеки мъж иска в леглото":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg