6 неща, които задължително трябва да направите сами преди да навършите 30г.

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Може и да не най-атрактивната идея в началото, но никога не подценявайте радостта от правенето на неща сами. Може да сте притеснени от погледите на хората, но това е нормално. Не трябва да ви пука, защото някои хора приемат правенето на неща сами е странно. Това всъщност е знак, че сте уверени и независими.

Повярвайте, не ви трябва приятел, гадже, роднина или пък някое пухкаво животно, за да се насладите „соло“ на следните неща:

1. Отидете на пътешествие

Пътуването сам е най-доброто нещо, което човек може да направи, когато е в 20-те си години. Работа, дом, ипотека, брак и деца скоро ще стоят между вас и мечтите ви да пътувате в Азия, Южна Америка, Европа или пък някое друго невероятно местенце. Като пътувате сами ще имате възможност да научите ценни уроци, да създадете спомени и да придобиете по-високо ниво на независимост и увереност, които ще траят цял живот.

2. Живейте сами

Същото като пътуването сам – живеенето сам е нещо, което всеки трябва да направи поне веднъж през живота си. Живеем повечето от живота си с родители, съквартиранти и в последствие с половинката си и децата. Това ви дава съвсем малко време да имате жилище, в което живеете сами, а това значи свобода да правите каквото си поискате, когато си поискате.

3. Гледайте филм

Да отидете да гледате филм сами е едно то най-добрите неща, които можете да направите когато искате да се отпуснете и да излезете от реалността за няколко часа. Най-добрата част? Няма да спорите с никой за това кой филм искате да гледате!

4. Отидете на вечеря

Да стоите сами в ресторант не е най-комфортното нещо, което може да направите. Направете го няколко пъти и ще свикнете. Някои дни просто искате да вечеряте нещо, което много ви се яде, а няма с кого да отидете. Защо да си отказвате вкусна вечеря?

5. Насладете се на СПА ден

Ходенето на СПА не е много социално и това го прави още по-подходящо. Всеки заслужава ден отдаден на релаксация!

6. Отидете на поход

Всички имаме нужда от свеж въздух понякога – буквално и преносно. Не говоря за дълъг преход, а разходка в гората или пък дори разходка в квартала – здравословно е и може да й се насладите и сами. Уверете се обаче, че знаете къде отивате. Походите не са забавни, когато сте се загубили и нямате обхват.

Правете тези неща колко се може по-често преди да навършите 30 години – тогава, когато времето ви си е само ваше. Един ден цялото това свободно време, което сте имали за себе си ще ви липсва, така че го прекарвайте мъдро. Откривайте нови места, яжте каквото ви се яде и бъдете толкова странни, колкото си пожелаете!
 


 

Коментари към "6 неща, които задължително трябва да направите сами преди да навършите 30г.":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg