6 неща, които разбирате, докато приятелите ви се женят

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

В обществото от край време е прието, че за да се почувства напълно завършен човек трябва да се ожени. Нищо обаче не ни прави завършени, ако сами не се почувстваме такива, а това става чрез опита, страстта, с която вършим всичко, силата, вътрешната увереност. Бракът не може да даде нищо от всичко изброено по-горе.

Ето няколко неща, които можете да научите докато гледате как приятелите ви се женят и си мислите, че това е най-лошото нещо на света.


1. Променяте драстично типажа, който харесвате

Вече започвате да търсите човек с по-дълбоки качества като честност, отговорност, не толкова забавление, чар и атрактивна външност. Особено осезателна е тази промяна, ако сте в средата на 20-те си години. Нещата, които имат най-голямо значение вече са съвсем други.


2. Можете спокойно да се впуснете в търсенето на своето призвание

Да намерите работата, която да ви носи удовлетворение и да работите с удоволствие е най-важното, което искате да направите за себе си и в това няма нищо лошо. То със сигурност ще ви направи по-самостоятелни и по-щастливи.


3. Не трябва да се установявате само защото всички около вас правят това

Не прибързвайте да правите нещата прекалено сериозни, защото искате да се водите по тенденцията на своите приятели. Не се съгласявайте да бъдете във връзка само защот ое удобно, защото ви е страх от самотата или с някого, който не ви обича по начина, който заслужавате!


4. Приятелите ви няма да ви изоставят, защото вече са женени

Не казваме, че няма да има и такива, но истинските ще останат! Само трябва да мине фазата с медения месеци всичко ще си дойде по местата, това са същите хора, нищо, че вече са решили да градят семейство, това не бива да ви притеснява, винаги ще можете да разчитате на тях.


5. Можете да постигате нещата сами

Мечтаната работа, къща, пътешествие... не ви е нужен някого, който да ви помогне, за да постигнете това, можете да го направите и сами. Да бъдея независим е истинско щастие, можеш да правиш всичко, което и когато си поискаш. Това е огормна привилегия, не го забравяйте!


6. Продължавате да научавате нови неща за себе си благодарение на срещите

Продължавате със срещите, не живеете с мисълта, че трябва да остареете с един човек и това е супер. Още сте в процес на избиране и формирате в главата си профила на човека, с когото искате да бъдете, не се отказвайте, докато не го откриете!
 


 

Коментари към "6 неща, които разбирате, докато приятелите ви се женят":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg