6 неща, с които не бива да бързате във връзката

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Няма значение колко много искате съпруг и деца, не може да преминете като бърз влак през любовния си живот. И за да се получи както трябва връзката, не може да избързвате с някои неща. Имате нужда от време да изживеете всичко. Имате нужда да се насладите на всяка секунда. Ако бързате, ако бързате с тези 6неща, рискувате да се окажете отново на „пазара“.

Да правите секс

Не бързайте да правите секс с новия човек в живота ви, докато не се почувствате напълно комфортно с мисълта за това, не го поискате на 100% и не усетите, че този човек не ви баламосва само за секса, а ще остане и след него. Ако наистина се интересува от вас и има чувства, той самият също няма да бърза или да ви зареже заради бавенето на креватната гимнастика. Не правете грешката на много жени да си легнете веднага с него, само защото си мислите, че в противен случай ще избяга. Ако избяга, не е бил вашият човек.

Да живеете заедно

Да заживеете заедно си е голяма стъпка. Ако не се получи и решите да се разделите, то тогава единият ще се окаже без дом. Затова бъдете сигурни в чувствата си, преди да се нанесете или да поканите него. Със сигурност това не е нещо, което да изисквате в началото на връзката си.

Да се жените

Няма причина да тичате през глава към брака. Колкото и да обичате половинката си. В крайна сметка, ако истински обичате някого, ще бъдете с него, без значение дали ви е сложил пръстен на ръката или не. Но ако избързате с повдигането на този въпрос, рискувате да го накарате да се чувства притиснат и да постигнете обратния ефект.

Да го представите на родителите си

Сигурни сме, че не сте го правили и не искате да го правите – да запознавате родителите си с всеки мъж, с когото спите. Но в много случаи, ако бързате да направите това в началото на уж обещаващата ви връзка, може да се окаже, че правите именно това – представяте на родителите си поредният сексуален партньор. А да не споменаваме, че той може да си тръгне с бясна скорост, щом разбере за перспективата запознанство с родителите ви.

Да кажете „Обичам те“

Не бива да казвате тези две думички, ако не сте напълно сигурни, че изпитвате именно това. Някои хора се влюбват бързо, което значи, че ще признаят любовта си само след няколко месеца, например. На някои хора обаче ще им отнеме години да изградят толкова силни чувства. Но внимавайте от кои е половинката ви – ако бързате прекалено много, той може да изтълкува погрешно вашето „Обичам те“ и да ви възприеме като отчаяна. А това е предпоставка да не вложи нищо сериозно и да помисли за изхода.

Да имате деца

Това е най-голямата ви отговорност. Отговорност към един нов живот, който разчита на вас да се превърне в стойностен. Не бързайте да имате деца, само защото часовникът ви тиктака. Имате повече време, отколкото си мислите. Насладете се на свободното си време без деца. А когато напълно приемете и почувствате каква отговорност и какво щастие са децата, ще сте готови и за това. С правилния човек, разбира се.

 

Вижте още:

5 пъти, в които трябва да послушаме сърцето си

9 женски емоции, които мъжете смятат за лудост


 

Коментари към "6 неща, с които не бива да бързате във връзката":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg