6 причини защо Стрелецът е най-щедрият знак в зодиака

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Огненият Стрелец ще ви даде много причини да го харесвате. Този знак вечно търси нови знания и опит, непрекъснато расте, емоционален и приключенски настроен е. Но освен това може спокойно да го наречете най-щедрият от всички зодии. Ето защо!

Стрелците са оптимисти и са добре известни с това, че споделят оптимизма си с хората около тях

Винаги е трудно да преодолееш негативните ситуации, каквито и да са. Но представителите на зодия Стрелец са хората, които успяват да хвърлят светлина и в най-мрачните ситуации. Стрелецът някак винаги успява да намери за каква сламка да се хване, за да се усмихне.

Стрелците искат техните приятели да са щастливи и ще направят и невъзможното да е така

Те са страшно независими и тяхната непоколебима щедрост привлича хората към тях. Ако имате нужда да поговорите с някого, Стрелецът винаги е там. Ако се нуждаете от приятел в 3 часа сутринта, звъннете на Стрелеца. Присъствието на Стрелец в компанията ви е сигурен начин да си намерите приятел за цял живот.

Стрелците предпочитат действие и приключение

По природа са независими, но винаги ще положат усилие да включат и останалите в своите приключения.

Да бъдете около хора от този знак означава никога да не се чувствате самотни в тълпата. Те обичат да включват другите в своите начинания и да споделят светлината от прожекторите, което си е преимущество, ако пък вие по природа сте по-срамежливи.

Стрелците са търсачи на истината

Те жадуват за откровеност и сред тях няма да намерите лъжци. Доверяват се напълно, но са склонни да отрежат категорично човек, ако открият, че е не откровен с тях. Представителите на зодията са щедри на доверие и време, но не приемайте това за даденост.

Стрелците се възприемат като величества

Щедростта им е причина да споделят любовта си към скъпите неща с приятели и семейство. Няма да насилват нещата на всяка цена, но вярват, че близките им също заслужават да се чувстват като кралски особи.

Стрелците имат защитата на семейството си

Стрелците разбират колко са важни близките отношения със семейството, затова прибирането им вкъщи е като благословия. Те се стремят да накарат семейството си да се чувства обичано. Активни са на семейни събирания и често ще ги откриете около техните майки.

Те разбират, че без солидна подкрепа, животът не би имал същата искра.

Няма съмнение, че Стрелците са сред най-топлите знаци в зодиака и щедростта им играе голяма роля за това. Те отделят време за семейство и приятели, без да искат нищо в замяна. Минусът е, че често щедростта им кара безскрупулните хора да се възползват от тях. И понеже имат големи сърца, понякога изглеждат наивни. Няма нищо лошо в това да си щедър и с голямо сърце, но не всеки заслужава такова отношение.


 

Коментари към "6 причини защо Стрелецът е най-щедрият знак в зодиака":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg