6 разлики в запознанствата при жените през ранните 20 и късните 20

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Няма спор, че като жени, ние искаме всичко: любов, връзка и интимност. Но как можем да си взаимодействаме с  тях и да се придвижваме напред ? Получаването и даването  в една връзка се различават значително в  зряла възраст.


И в началото на 20-те години, и края на 20-те години, запознанствата  изглеждат като едно приключение и ново откритие. Тези години прекарваме в това да установим как протичат връзките и каква е нашата роля в тях. Какво искаме като независима и какво като обвързана жена. Но приближавайки се към края на  20-те, нещата започват да се променят.

1.  Ти вече си над „правилата” и игричките на ранните 20


В началото на 20-те години, да играеш игрички  е голяма тръпка. Като че ли пробваш всяко момче, за да провериш колко далеч може да стигне, за да докаже, че е достоен за теб. Наслаждаваш се на тръпката от преследването и е наистина тайно, и хубаво да имаш многократно надмощие. Но, когато времето минава започваш да откриваш какво идва след тръпката от преследването и се разочароваш. Нещо истинско и автентично изглежда липсва. Сега,  по-скоро влизаш в ролята на стрелец. Вместо да измъчваш потенциалния си партньор и да го караш да налучква , ако проявяваш интерес към него,ти го поставяш на място, да знае къде се намира.

Отдавна са отминали дните, когато толерираш писането на съобщения или двусмислени писания в снапчат. Това просто изглежда като загуба на време за всички. Ако се интересуваш от някого му го показваш. Ако си на ръба,  го показваш. Вие сте осъзнали, че ако сте били на тяхно място, бихте искали  същото. Вместо тръпката от преследването, ти търсиш повече тръпката на връзката.


2. Желанията ти са се преориентирали от забавни флиртове към установяване.

В ранните ти 20 години, партитата, еднодневните преживявания  и безсмислените флиртове са в изобилие. В известен смисъл, запознанствата са  форма на забавление, за да мине време и да се срещнеш с нови хора ... по този начин, ти си винаги въоръжена с една забавна история, която да споделиш с приятелите си. Когато си на 20 и няколко, още не си имала време или житейски опит, да определиш какво искаш от една връзка. Така че разбираш нещата като излизаш да правиш грешки и се учиш от тях.


В крайна сметка, си научила достатъчно, за да минеш покрай забавлението, безсмислените флиртове, защото вече търсиш малко повече. С течение на годините  осъзнаваш, че трябва да има нещо повече във  връзките , отколкото това, което си имала в миналото. Приоритетите ти се пренасочват от това да бъдеш лесно достъпна, до сериозно търсене на някой, който има подобна перспектива и визия за живота като теб. В крайна сметка: Ти си над драмата.


3. Започваш да осъзнаваш, че външния вид не е всичко.

Вие сте инвестирали толкова много време и енергия в преследване на човек, който е с 1 ,90 м височина , с изписана челюст и бицепс, които изпълва ръкавите му. Няма никакво съмнение, че тези момчета могат да имат страхотна личност, но сте започнали да осъзнавате, че така правят момчетата, които не се вписват в този модел. Ти  вече си целунала достатъчно изписани принцове, които са се оказали жаби в сърцето си. Така чеси започнала да търсиш искра извън физическата връзка. Виждаш от личен опит, че можете да имаш най-доброто от двата свята: физическа и умствена / емоционална искра. И това става твоят идеал.

4. Вместо да залагаш на удобството, започваш да  определяш това, което правиш и какво не искаш

В ранните  20 години е лесно да заложиш на удобството и страха. Може би бившият ти е изневерил, и въпреки че сърцето ти казва, че това ще продължи, ти оставаш с него. Може би си видяла как  този, с когото се срещащ третира сервитьорката или бармана на вашата среща миналата седмица, но ти продължаваш с него, защото не знаеш дали ще можеш да намериш някой друг. Инстинктите ти казват, че няма да проработи, но ти продължаваш, защото не си сигурна какъв е другият вариант. Като преминеш през тези видове взаимоотношения, започваш да виждаш качествата, които не само предоставят най-доброто от теб, но и качествата, които желаеш и заслужаваш. Започваш да оформяш една визия за това, което искаш от връзката.

5. Вече имаш зряла сексуалност

Връзки за една нощ и незначителни сексуални срещи ...са те научили кое те възбужда и кое не.  Те също така са те  научили как искаш да се отнасят с теб и как да си уважавана, както във, така  и извън спалнята. Научила си, че  сексуалните ти нужди са също толкова важни, колкото неговите, и когато се чувстваш по-комфортно с ъс сексуалността си, ти си по-склонна да изразяваш нуждите си и това как той може да ги посрещне.

6. Не се разделяш веднага с някого след спор.

В началото на 20-те, страстта често замъглява преценката, дори и в случай на несъгласие или спор. Много жени разкарват някого след сериозно несъгласие, защото  не разполагат с умения или житейски опит, за да общуват и поправят щетите. Понякога изглежда по-лесно да се откажем отколкото да се върнем назад и да видим какво се е объркало и какво може да се поправи. Минавайки през 20-те години, можете да научите по-ефективни начини за комуникация, как да се поеме отговорност за вашето участие в споровете как да се възстановите от тях и как несъгласията действително могат да изградят по-силна основа за една връзка. Да скъсате с някого все още се случва, но по-често, след като сте изследвали и сте опитвали стратегии, за решаване на проблемите.

Срещите през 20-те определено са преживяване, и вие сте длъжни да целунете някои жаби, преди да намерите своя принц. Но с минаването на всяка година, не забравяйте да дадете възможност на вашите преживявания и уроци да променят вашите решения и визия за бъдещето на вашия партньор. Ако си сама към края на 20-те, сега е идеалното време да се работи за бъдещето на връзката , като работиш върху себе си и да си изясниш какво искаш, какво не и какво заслужаваш от партньора си.


 

Коментари към "6 разлики в запознанствата при жените през ранните 20 и късните 20":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg