6 съвета за тих секс, които да изпробвате в къщата на родителите му

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

Единственото нещо, което мразя повече от спането в детската стая на приятеля ми, е сексът там. Принудена съм да спя в къщата на родителите му всяка година по празниците и това значи, че трябва да спим именно в детската му стая. Мисълта, че родителите му ще ни чуят как правим секс е толкова травматизираща, че мога да усетя стресовия обрив по гръдния си кош. Родителите и сексуалността не се смесват. Обичта ми към секса обаче надделява над страхът ми да бъда чута докато го правя.

Сексът в къщата на родителите му е необходимо зло, защото мога и да бъда там за цяла седмица тази година. Не е тайна, че ако не правя секс поне 3 пъти седмично ставам злобна и се държа лошо с приятелите си и колегите. Никой не печели от това.

За всичките дами, които са като мен – ето няколко начина да правите тих секс в къщата на родителите му:

1. Орален секс с вратовръзка

Това е като обикновен и прекрасен орален секс, само че вземате вратовръзка (или риза – каквото имате под ръка) и я увивате около устата му/й, за да заглуши пъшканията, защото добрият орален секс винаги е придружен от пъшкания.

2. В гардероба

В случай, че имате голям гардероб – влезте в него. Никой не може да чуе виковете ви от там – повярвайте ми, аз съм лесбийка. Прекарах десетилетие в гардероба и никой не чу отчайващите ми викове.

3. Взаимна мастурбация

Вижте, не можете да накарате леглото да спре да скърца. Колкото и да сте тихи, ако леглото ви скърца, нещата ще са странни. Затова имам решение – взаимна мастурбация. Секси е се гледате как мастурбирате – връща спомените, когато сте били нови в сексуалния свят, когато всичко е било ново и забранено, а както знаем забраненото винаги е секси.

4. Тих секс в поза „Лъжички“

Сексът е шумен, както казах по-рано, НО сексът в поза „лъжички“ е тих. Партньорът ви може просто да си легне и да не мърда много. Перфектна е за мързеливите любовници или пък когато сте на гости на родителите му.

5. Използвайте ръцете си

Оралният секс е рискован, защото може да бъде доста шумен. Затова едно от решенията е да използвате ръцете си – точно като в гимназията, само че този път знаете какво правите.

6. Мисионерската

Стига да не сте бързи, мисионерската може да бъде доста тиха поза, която може да ви бъде полезна.


 

Коментари към "6 съвета за тих секс, които да изпробвате в къщата на родителите му":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg