6-те най-желани грозновати мъже (Част 1)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции
6-те най-желани грозновати мъже (Част 1)
Снимков материал: BGNES

Уди Алън

Те съвсем не се славят с изваяното, атлетично тяло на микеланджеловия Давид, нито с пленителната усмивка на Казанова, но пък стотици жени са готови на всичко, за да спечелят сърцата им!

Предполагам, се досещате защо направихме тази класация именно за мъжете! Ако един господин не притежава визията на Брад Пит (вече ви е ясно, че той не се класира тук), но за сметка на това е преуспял, ужасно богат, умен и забавен, няма как да не привлече вниманието на доста ухажорки. За съжаление, нещата при нежния пол, не стоят така! Феновете ни едва ли биха били повече от тези, на някой селски футболен отбор, ако в комлект с дълги крака и пищен бюст, нямаме и доза интилект! Всъщност, задължителни са само първите две, последното е свободно избираема дисциплина, която носи само бонус точки. Пълна шестица в дипломата си за „мъжки копнежи”, ще имате само ако изглеждате зашеметяващо по бански с чашка „С”.

След като се налюбувахме на десетките секси, мускулести господа, ние не можахме да устоим на изкушението да влезем в ролята на жури и да спретнем един конкурс за най-желан грозноват мъж. На вас оставаме избора за „момче на публиката”.

6-то място определихме за легендарния Уди Алън. Не ни е съсвсем ясно какво точно кара жените да си губят ума по него. Може би той притежава още нещо голямо, освен носа си и безспорния си талант! Кой знае?! Не смеем да говорим много, много, защото едва ли многобройните бракове на Уди, са толкова случайни! Но иначе сме почти сигурни, че той не е главен герой в мокрите ви сънища! Или грешим?

На 5-то място се нарежда Мики Рурк. Не бързайте да ни обвините, че изобщо сме го класирали! Да, той определено беше един от секс символите на киното, преди двайсетина години! Но виждали ли сте го напоследък?! След дълго отсъствие от екрана, Мики реши да се завърне и да ни покаже, че все още е красавец. Само, че не му се получи много добре! Ботоксът, лифтингът и всичките пластични операции, са превърнали някогашното му чаровно лице, в безизразна статуя. Щеше ни се, просто да беше оставил бръчиците, който му придаваха вид на порасналото лошо момче от фантазиите на всяка дама! И все пак, каквото и да си причинява, за нас той винаги ще бъде мъжът, по който не спряхме да точим лиги, след като го зърнахме в „Девет седмици и половина”!

Руският хокеист, Александър Овечкин, заема почетното 4-то място сред подгласниците. Списание Tatler пък, го отличи с титлата „Най-богат и желан, руски ерген”. Обърнете внимание, че пред „желан” стои онази вълшебна думичка „богат”. Иначе, колкото и да се взираме в Саша, най-привлекателното, което откриваме, е биреното му коремче, напомнящо ни за нашенските морски гларуси!
 


 

Коментари към "6-те най-желани грозновати мъже (Част 1)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg