6 Физически признака на духовно пробуждане

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Духовното събуждане означава нещо различно за всички, но при повечето от нас има няколко общи признака, когато преминаваме през промените на такова ниво. Духовното събуждане е силно свързано с раздялата със старото ви „аз” и вярванията ви. То носи със себе си по-пълно разбиране за това кои сте всъщност на дълбоко космическо ниво.

Това не означава, че вие се променяте. По-скоро променяте гледната си точка и вече не гледате на света през изкривен и ограничен обектив. Виждате нещата отгоре и разбирате, че сте малка част от един по-голям план и същевременно сте самият план. Наред с тези духовни промени идват и промени на физическо и умствено ниво.

Ще изредим и обясним някои от симптомите, които може да почувствате, когато преминавате през духовно пробуждане.

1. Сетивата ви са изострени.

Ще усещате, чувате, виждате, помирисвате и вкусвате всичко много по-ярко. Може да усещате повече вкусове в храните, които ядете, и действително ще можете да ги различавате. Цветовете ще ви изглеждат по-живи и светът ще изглежда "по-остър". Може да чувате повече и по-ясно разговорите на  други хора навън, отколкото преди, просто защото слухът ви се е изострил. Миризмите, добри и лоши, ще са по-ясни за вас сега. Всички тези промени се случват, защото вибрацията или честотата ви бързо се покачват, което е съпътствано с усещането на всичко по-интензивно.

2.Желание за здравословен начин на живот.

Докато продължавате да вървите по духовния си път, може да имате желание да се чувствате "по-леки". Вие ще искате да отстраните всичко от живота си, което ви тежи, включително лоша диета и заседнал живот. Храните, които ядем, оказват голямо влияние върху това как се чувстваме умствено и емоционално и вероятно ще усетите склонност да ядете много по-чиста храна. Вашата вибрация се увеличава, така че естествено, вие ще искате да дадете на тялото си необходимите храни, за да запазите енергийните си нива. Дори и да не сте били голям фен на упражненията, може да откриете, че се увличате в повече физически дейности.

3. Странни модели на сън.

С всички енергийни промени, които се случват с вас, може да се окаже, че имате странни навици за спане. Някои нощи може да ви отнема часове да заспите, а през останалите нощи може да лягате и незабавно да заспивате. Възможно е да се събудите в средата на нощта без видима причина и да имате трудности при заспиване. Ако никога преди не сте страдали от безсъние, може да откриете, че това вече се е превърнало в проблем. Просто казано, ще има дни и вечери, в които не можете да дочакате да стигнете до леглото и да заспите, а други изобщо не се чувствате уморени. Това е нормална част от духовното ви пробуждане, така че не се притеснявайте прекалено много. Ако имате затруднения със заспиването, опитайте се да направите нещо релаксиращо преди лягане и стойте на разстояние от електрониката няколко часа преди лягане.

4. Изтръпване в главата ви.

Тъй като вашето съзнание буквално се разширява, това ще доведе до неизбежни промени в мозъка ви. Нова информация и знания преминават през мозъка ви всеки ден и това може да доведе до странни" чувства в главата ви. Докато нямате съпътстващи мигрени с усещането за изтръпване, не трябва да се притеснявате. Натискът в главата ви просто се опитва да се балансира, поради разширяването на съзнанието, което преживявате.

5.Бушуващи емоции

Емоциите имат много реален, физически отговор в тялото ни. Един ден може да сте весели, което води до повишаване на енергията и освобождаване на повече химикали, които ви карат да се чувствате добре. Въпреки това, може да се почувствате мрачно и депресивно на следващия ден, което ще доведе до по-ниска енергия и повече кортизол във вашето тяло. Всички тези химични реакции в тялото ви ще окажат влияние върху вашите емоции, което наистина създава порочен цикъл. Не се опитвайте да се борите с емоциите си; просто  се оставете на течението и им позволете да преминат през вас без да ги осъждате. След това внимателно ги освободете и не забравяйте да отделите време да се погрижите за себе си през това време.

6. Глад към определени храни.

Когато започнете да се свързвате повече с ума, тялото и духа си, ще започнете да разбирате какво точно е необходима на тялото ви, за да функционира оптимално.Ако откриете, че имате нужда от солени храни, това означава, че трябва да включите повече зеленчуци във вашата диета. Ако пожелаете нещо сладко,  вземете ябълка или банан. Ще започнете да научавате тънкостите на тялото си и ще започнете да го слушате повече за това от каква храна се нуждае. Възможно е също така да получите внезапна неприязън към храни, които обичате, като пица, сладолед или нещо "тежко". Непоносимостта към определени храни  може да пропълзи по тялото ви, защото вашата ДНК буквално се променя, докато продължавате да се развивате духовно.


 

Коментари към "6 Физически признака на духовно пробуждане":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg