6 признака, че той е правилният партньор за вас

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Определено няма недостиг на статии по уеб сайтовете и в списания за лайфстайл относно червените флагове в една връзка -  ако той е груб със сервитьора или шофьора на таксито например, а ако пък прекарва половината от времето си, за да говори за своята „луда бивш“, бягайте надалеч

Всички сме добре запознати с предупредителните знаци на лошия партньор, но какви са признаците, че сте намерили такъв, който трябва да пазите?

1. Те ​​са първият човек, с когото искате да споделяте добри или лоши новини

Току-що ви повишиха на работа или шефът ви ви извика, за да ви похвали за добре свършената работа? Първата ви мисъл е да се обадите на вашия партньор.

Току-що чу, че вашият екип може да бъде повлиян от предстоящите съкращения? Обаждате се и за това.

Независимо дали новините са добри или лоши, вашият партньор винаги е човекът, с който искате да ги споделите.

2. Вие сте истинското си "аз" около тях

Крис Рок веднъж каза, че "Когато се срещнеш с някого за първи път, не се срещаш с тях, срещаш просто негов 'представител'"

Когато сте с правилния човек, махате маската и се държите така, когато сте и сами.

След дълъг работен ден знаеш, че спокойно може да си кисела и раздразнена без той да те осъжда - ти си истинското си "аз", а не просто 'представител.

3. Комуникацията е на ниво, дори и животът им да не е

Добрият партньор знае, че комуникацията наистина е ключът към една здравословна връзка - той отговаря на съобщенията и обажданията, които му пращате, а когато го направи наистина ви изслушва и се опитва да ви помогне по всякакъв начин.

Правилният партньор поддържа  комуникационни навици, дори когато имате и проблеми, защото вместо да ги заобикаля или избягва конфликтите, той иска да ги реши.

4. Те са достатъчно "гъвкави", за да направят някои неща по вашият начин, без да бъдат обидени

Всички двойки се карат, а дори всъщност би било нездравословно, ако не спорите тук-таме. Да, карат се, но винаги имат една и съща мисъл в главата - ние сме в един отбор и се борим срещу проблема, а не един срещу друг.

Независимо дали спорите за най-бързия път до дадена дестинация или нещо по-съществено, правилният партньор ви чува, когато говорите.

Те са фокусирани върху решаването на проблема, вместо да спечелят дебата, а когато грешат не се притесняват да си признаят.

5. Вашите близки приятели го харесват

Най-добрите ви приятели са имали място в първия ред на вашия романтичен живот: виждали са доброто, лошото и грозното по време на вашите връзки.

Това ги прави невероятно квалифицирани да дават мнението си за новия ви партньор и влиянието, който той има върху вас.

В началото на връзката си си задайте въпроса дали ще получите одобрението на вашите приятели или ще ви кажат, че се връщате стъпка назад?

6. Горди сте да го наричате ваш партньор

В края на деня трябва сте горди да имате този човек до вас, а те да се чувстват точно по същия начин към вас.

Любовта винаги е прекрасна, но влюбването в някого, за когото смятате, че прави света по-добро място, е нещо съвсем друго.


 

Коментари към " 6 признака, че той е правилният партньор за вас":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg