61-годишен модел направо блести в рекламна кампания на бански костюми

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Рекламите на бански костюми често са силно сексуални, но както можете да видите от тези невероятни снимки, това не  е небоходимо. Нито пък е  задължително да се заснемат само млади модели. Доказва го Йаземена Роси. Не бихте повярвали на пръв поглед, но моделът, визуален артист, и фотографът на автопортрети е в действителност на 61-годишна възраст.

Снимките по-долу са част от кампания за бански костюми в сътрудничество между онлайн магазин „The Dreslyn” и модна къща за бельо, наречена“Land of Women” -Земя на жените. Според Брук Тейлър Корча, основател на Dreslyn, целта на колекцията  е да се избяга от хипер-сексуалната образност на съществуващите линии на бански костюми. Тя решава да избере за модел калифорнийката от Малибу Роси, защото, както казва  на Хъфингтън пост, "Това е жена, която излъчва здраве и жизненост. Тя е уверена, тя е визуален артист, грижи се за себе си. [Посланието на тази линия е]  да бъдеш човек, който е живее добре и пътува, притежава интелект и увереност, и ние оставяме всичко това да блесне. "

 

 

 

 

 

Но как така Роси изглежда толкова добре на 61?

„Не е голяма тайна ", моделът споделя  веднъж за „Sunday Times”. "Всичко, което съм правила е да се храня с органични храни - дълго преди това да стане модерно"

Взимам масла и ги използвам върху кожата си. Слагам масло от рапица върху косата си. Правя си скраб на  кожата веднъж седмично със зехтин и фина захар, и ям по едно авокадо на ден и органично месо и риба "

 

 

 

 

Източник: boredpanda


 

Коментари към "61-годишен модел направо блести в рекламна кампания на бански костюми":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg