69! До толкова години го могат мъжете

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Ако ви кажем три думи - „мъже“, „секс“ и „69“, какво ще си помислите?

Хм, няма да се учудим, ако любимата поза в секса на повечето мъже е „69“, но в случая визираме нещо съвсем друго. Признаваме си, облещихме поглед, когато разбрахме, че до 69-годишна възраст мъжете са същински полови атлети. Дори нещо повече – те били най-уверени в леглото, когато са между 50 и 69 години.

А жените? Хм, жените презряват на... 29 години! Това е, момичета между 18 и 29-годишна възраст е нашият секс пик, после... Кой знае? Въпреки че ние определено избираме да вярваме, че с годините и опита сексът става все по-хубав. А и 57% от дамите и господата, участвали в ново проучване потвърждават това, така че...

Със същото това изследване учените са установили и че само 1/3 от господата са навити на мадами на същата възраст като тяхната. За сметка на по-младите парчета, разбира се. Ех, защо ли и не се учудваме?!

Според специалистите обаче една дама е най-красива на 31-годишна възраст! Тогава женствеността й разцъфва най-силно, а излъчването й е самоуверено и магнетично. Е, мъжете като цяло обаче не мислят точно така. Истината е, че за доста представители на силния пол жената е най-красива няколко годинки по-рано. Или на 29 години.

А вие как смятате?
 


 

Коментари към "69! До толкова години го могат мъжете":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg