7 начина да се освободите от привързването си към някого, с когото не можете да бъдете

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Хората казват : „не можеш да помогнеш на тези, които обичаш” и често е вярно... В един съвършен свят щяхме да бъдем привлечени само от хората, които са идеални за нас. За съжаление това не е така. От време на време се  привързваме към някого, с когото не можем да бъдем. Независимо дали той е недостъпен за нас или просто неподходящ, често е трудно да избягаме от мислите си и да продължим напред.

Ето седем начина да се освободим от мислите за някого, с когото не можем да бъдем:

1. Започнете ново хоби

Ако се запишете на рисуване или се научите да свирите на китара, няма да сглобите разбитото си сърце, но това ще ви разсее. Опитайте се да се съсредоточите върху нещо, което обичате да правите, и да насочите енергията си към него, вместо да копнеете по изгубена любов.

2.Осигурете си подкрепа

Оставете хората, които се тревожат за вас, да ви помогнат да преодолеете трудните времена. Заобикаляйки се с приятели и членове на семейството може да ви припомни, че винаги имате някой, към когото да се обърнете, когато се чувствате унили.

3.Позволете си да сте подтиснати.

Погребването на емоциите, няма да ви помогне да се излекувате. Ако имате нужда да сте сърдити и нацупени, това е нормално. Изцелението отнема време. Просто не се затваряйте прекалено дълго в себе си. Ако изживеете открито емоциите си, това ще ви помогне да работите с чувствата си и да продължите напред.

4. Срещайте се с други хора

Това може да отнеме време. Но не се оставяйте на самотата, защото сте заети с изолацията си. Когато сте готови, се върнете на сцената за запознанства. Внимавайте да не сравнявате обектите на запознанствата си с други хора и с бившите. Просто им се наслаждавайте за това, което са.

5. Водете дневник

Воденето на дневник може да ви помогне да се преборите с чувствата си по-бързо. Понякога изливането на чувствата на бял лист е най-добрият начин да намерите спокойствие и да продължите напред. Бъдете честни и открити към себе си. Воденето на дневник може да бъде доста терапевтично.

6. Грижете се за себе си

Разбитото сърце може да ви накара да поставите здравето си на заден план. Нормално е да се чувствате тъжни или разстроени, но се уверете, че се грижите за себе си, докато преживявате болката. Яжте здравословна храна, упражнявайте се и излизайте с хората, които мислят и се грижат за вас. Това ще ви даде тонус.

7. Ограничете контакта с тях

Ако преживявате раздяла и имате трудности да продължите напред, може би е време да ограничите контакта с човека, който е причина за това. Няма да е лесно, но вероятно е най-добрият начин да излекувате сърцето си. Времето и пространството може да са точно това, от което имате нужда.


 

Коментари към "7 начина да се освободите от привързването си към някого, с когото не можете да бъдете ":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg