7 неща, които ни правят привлекателни и харизматични

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Красотата не е само перфектни черти на лицето, съблазнителни извивки и безупречен моден стил. О, не! Красотата е много повече и колкото и да звучи клиширано, ще го кажем – тя идва отвътре!

 

Харизмата е привлекателната сила, която може да ни направи неустоими за околните. И добрата новина е, че дори да не я притежаваме по рождение, можем да я овладеем. Всеки човек притежава необикновен чар, трябва просто да го извади на показ. И сега ще ви споделим ТОП 7 на най-важните неща могат да ни помогнат да го направим.

 

Характер 

Хората, които си тежат на мястото, имат ясни ценности и застават зад това, в което вярват, са изключително привлекателни за другите. Тук не става дума за арогантност, разбира се, но съгласете се, че хамелеоните не са тези, с които някой би искал да има взаимоотношения и би им се възхищавал.

 

Самоувереност 

Когато знаеш колко струваш (а ти струваш много) и това си личи, хората инстинктивно искат да са около теб и да споделят време и опит с теб. Не бъркайте това с високомерие обаче! Истински самоуверените хора са благи, позитивни и винаги се стремят да израства още и още. Те има какво да дадат на другите и това ги прави толкова харизматични.

 

Загриженост 

Когато се интересуваме от щастието на другите и се стараем да го внесем в техния живот, те – другите, няма как да не го оценят положително. Тази загриженост може да бъде просто една усмивка или комплимент, но дори толкова малък жест е способен да разтопи ледено сърце.

 

Страст 

Тези, които влагат страст и искрен ентусиазъм във всичко, което правят, са просто неустоими за другите. Доказано и точка по въпроса. Те не са отегчени, лениви или мързеливи, просто защото имат толкова много прекрасни неща за вършене.

 

Отговорност 

Никой не иска да общува и да споделя живота си с несериозни хора, на които не може да се разчита. И обратното – тези, които не само говорят, но и действат по въпроса, притежават необикновена аура и карат хората да ги следват.

 

Честност 

В днешно време това да бъдеш честен нерядко се смята за наивност, но истината е, че истината отваря врати. И най-тежките врати, която тя отключва, са тези към сърцата на хората.

 

Автентичност 

Да бъдеш себе си, да бъдеш неподправен в действията и отношенията си е безценно! Само така можеш да си сигурен, че хората до теб са тези, които те ценят и харесват истински. Само така можеш да превърнеш недостатъците си в предимства и да покориш другите.  

 

Вижте още: 

Тайните на харизматичните хора

3-те  НЕ-та на щастливите хора


 

Коментари към "7 неща, които ни правят привлекателни и харизматични ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg