7 неща, които трябва да знаете, ако се срещате с мъж, който има деца

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Ако хората бяха и наполовина продуктивни както машините – ще можем да изтрием твърдия си диск и да започнем ново начало, но това няма да ни прави хора. Колкото и да искаме половинките ни да идват без никакви проблеми, шансовете за това са близо до нулата. Така, че бъдете внимателни и не се впускайте в новата си връзка с него, докато не сте я обмислили.

Ето и 7 неща, които трябва да знаете, ако се срещате с мъж, който има деца:

1. Никога няма да бъдете неговия най-голям приоритет

Децата променят хората по начин, който няма да разберете докато нямате свои деца. Тази любов е наистина безусловна. В случай, че сте свикнали да сте приоритет на гаджето си – подгответе се. Той ще ви оставя, защото детето му има главобол или пък бившата му не може да го вземе от училище.

2. Никога няма да се отървете от бившата му

Говорейки за бивши – вие никога няма да можете да се отървете от нея. Сигурно ще се чувствате сякаш той говори повече с нея отколкото с вас, но не можете да се сърдите, защото не е правилно. Просто се опитайте да бъдете спокойни и дръжте ревността си под контрол.

3. Имате постоянен шпионин в къщата

Срещите с мъж, който има деца или пък съвместният живот с него е като да имаш постоянен шпионин в къщата. Преди и да сте се усетили, фактът, че сте прегорили ястието вчера вече ще бъде популярен в интернет. Вашите караници ще бъдат документирани и обсъдени от неговата бивша и нейните приятелки във фитнеса. Забравете и ходенето голи и правенето на секс когато ви се поиска.

4. Няма да имате никаква власт

Това няма да е проблем в началото – все пак не са вашите деца. времето обаче, ще поискате да ги привлечете на ваша страна. Подгответе се за момента, в който ще се опитате да ги научите на маниери или пък да ги помолите да намалят телевизора. Те много бързо и ясно ще ви припомнят, че не сте тяхната майка.

5. Вашето мнение няма да се зачита

Докато могат да играят картата „Не си ми майка!“, вашето мнение никога няма да се зачита. Разбира се, от вас се иска да правите вечеря, да им купувате неща и да ги гледате. Нали знаете въпросът, когато приятелката ви попита в невъзможната позиция да отговорите честно как изглежда в новата си рокля? Спомнете си това сега. Не се изкушавайте да изразите мнението си, дори и когато се иска от вас.

6. Ваканциите ви никога няма да бъдат същите

Очакванията за романтична ваканция пълна с разходки по брега са просто грешни. Това няма да се случи с мъж, който има деца. Точно обратното – ваканциите ви ще се превърнат в лагер за деца. Вместо да си лежите до басейна, вие ще трябва да бъдете част от него и да участвате във водни спортове или други занимания на децата му.

7. Хората ще си мислят, че вие сте тяхната майка

Хубаво е, когато сте навън и хората ви хвалят за това колко хубави деца имате. Може да бъде забавно да се преструвате на майка, знаейки че накрая може просто да ги върнете. В случай, че ви харесва – внимавайте! Няма да се мине много време преди преструвките да ви омръзнат и да започнете да искате собствени деца. Когато това стане, вашият любящ съпруг ще ви припомни колко много мрази децата и как не иска повече.

В крайна сметка не може да се борите с чувствата си. В случай, че се влюбите в мъж с деца – моля запомнете, че е по-добре да се държите като възрастен човек отколкото като най-добър приятел на децата и не се отказвайте от социалния си живот и приятелите.
 


 

Коментари към "7 неща, които трябва да знаете, ако се срещате с мъж, който има деца":
Най-четени
Принцеса Шарлот влезна в историята след раждането на новия си брат Принцеса Шарлот...

Новият принц е № 5 в кралската...

20:01 | 04-23-18| Виж цялата статия
 
10 знака на езика на тялото, че вашият брак или връзка са в беда 10 знака на езика на...

№ 5 и 8 са особено показателни

13:29 | 04-20-18| Виж цялата статия
 
Започна филмовият фестивал „Master of Art” Започна филмовият...

Къде – София, Пловдив и...

14:22 | 04-13-18| Виж цялата статия
 
10 неща, които ще донесат късмет в дома ви 10 неща, които ще...

Може да поискате да...

18:25 | 04-17-18| Виж цялата статия
 
Близките приятели споделят едни и същи мозъчни особености, казва науката Близките приятели...

Но вие вече знаете това, нали?

13:02 | 04-19-18| Виж цялата статия
 
 
3 причини, поради които трябва да започнете да говорите със себе си 3 причини, поради...

Поне ще сте сигурни, че...

14:23 | 04-24-18| Виж цялата статия
 
Ечемик на окото, Лечение: 5  средства за домашно лечение Ечемик на окото,...

5 облекчаващи средства за...

15:12 | 04-25-18| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg