7 странни неща, които повечето мъже не знаят за женското тяло

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Човешките тела крият различни тайни. Въпреки многото изследвания и научния прогрес, ние непрекъснато се изненадваме от новооткритите факти за нашето тяло и неговите характеристики.Изглежда обаче, че женски тела са по-потайни, отколкото мъжките, т.е., че има много факти, които чакат да бъдат открити и разкрити.

И макар че си мислим, че сме добре осведомен, има някои невероятни неща за женски тела, за които нямаме никаква представа.

1. Ядене по време на бременност

 

Изследванията показват, че качеството на храната, която жената яде докато е бременна, може сериозно да засегне плода й. Ето защо, бременността не трябва да се използва като извинение за ядене на всичко.

2. Разходка по алеята на паметта

 

Експерти са открили, че жените имат по-добра памет, което им позволява да помнят неща от миналото. Това е една от причините, поради които жените продължават да споменават нещо, което се е случило преди известно време, а мъжете дори не си спомнят.

3. Използване на двете мозъчни полукълба

 

Противно на мъжете, които използват предимно лявата страна на мозъка, жените са известни с това, че използват и лявата и дясната страна на мозъка си.

4. Критерии за връзка

 

Експертите предполагат, че жените избират мъжете въз основа на тяхното имуществои физически белези, за разлика от мъжете, чиито критерии са възраст и красота.

 5. Продължителност на живота

Вече е известно, че продължителността на живота на жените е по-голяма от тази на мъжете, а причината е фактът, че жените отделят повече внимание на качеството на техния начин на живот от мъжете. Освен това, някои изследвания показват, че женското тяло има по-добри способности за борба с различни заболявания, особено ако жената е родила.

6. Контрацепция

Експертите предполагат, че мъжете намират жените, които използват контрацептиви за по-малко привлекателни от тези, които не го правят, главно поради промяна в аромата на тялото и гласа им.

7. Самобръсначки и полово предавани болести

 

Жените трябва да бъдат доста предпазливи с техните самобръсначки, особено тези за срамната област, тъй като самобръсначките са известни с това, че могат да предават различни болести и инфекции.


 

Коментари към "7 странни неща, които повечето мъже не знаят за женското тяло":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg