8 лоши флирта, от които просто не можете да се откажете

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Знаете, че тази свалка ви вреди или най-малкото е загуба на време – и все пак продължавате. Защо?


Някои неща са добри, но ни карат да се чувстваме ужасно, други са лоши, но усещането за тях е тоооолкова приятно, че сами себе си убеждаваме, че са добри.
Сетихте се вече, предполагам, че това се случва много често и в интимните ни отношения. Имаме връзки, които просто не се случват на 100%, защото нещо не е както трябва, а в същото време не можем да се откажем от тях. Всъщност „връзки“ не е правилната дума. Защото тези отношения рядко достигат до истинска връзка.


Истината е обаче, че са нездравословни и ни оставят много объркани. Мозъкът ни запушва, задаваме си въпроси по отношение на избора, който сме направили снощи. Ето ги типовете отношения, които ни карат да изпадаме в чудене добре ли беше или не.


Бившият


Може и да е първата ви раздяла, може и да е сто и първата. Този човек е бил огромна, много важна част от живота ви, но по една или друга причина всичко е приключило. Трудно е напълно да пренебрегнеш и изтриеш от живота си някого, толкова специален в близкото минало. Затова не е никак учудващо, че и двамата в някакъв момент може да се подхлъзнете и да се озовете един върху друг. Това обаче не е добра идея. Имало е причина връзката ви да приключи и обикновено е много основателна.


Мъжът, който никога не търси нищо сериозно


Сигурно сте излизали с този тип поне за кратко. Всички си имаме по един такъв мачо, който никога не гледа сериозно на живота, а оттам и на жените в живота си. А рано или късно вие ще поискате нещо повече от просто секс. Може и адски да ви привлича, но този тип просто никога няма да бъде в сериозна връзка. Не иска да ви загуби, но не може да ви даде кой знае колко. В тази ситуация е повече от ясно – трябва да спрете да се виждате, за да имате времето да намерите онзи специален мъж, който ще ви даде точно каквото искате.


Мъжът, който изобщо не ви привлича


Как се получава това? Просто се получава. Това е този мъж, за когото сте напълно наясно, че няма да си легнете с него. Той е мил, той е много приятна компания. Но дори не си представяте възможността да бъдете интимни. Той е луд по вас, но вие по него – никак. Продължавате да ходите на срещи с него с надеждата, че той ще преодолее увлечението си и ще си станете другарчета. Но физическото привличане е огромна част от всяка връзка, и ако го няма, просто го няма. Не измъчвайте себе си с вина и него с напразни надежди и прекратете тези отношения.

 

Мъжът, който ви търси посред нощ


Не знаете къде е и какво прави, още по-малко пък с кого, докато ненадейно не ви звънне в 2 посред нощ, защото се е сетил, че някога сте правили фантастичен секс и може пък вие да те жената на живота му. И понеже той е решил, че трябва да ви има точно сега, значи така трябва да стане. Колко дълго бихте се чувствали като нормално човешко същество, ако „половинката“ ви ви звъни само за едно бързо среднощно? Ясно е, че такива отношения никак не влияят добре на самочувствието.


Мъжът, който държите наоколо заради вниманието, което проявява към вас


Хм, да, бъдете честни – всички сме размотавали някой невинен сладур, само защото е много приятно някой да те обсипва с внимание и комплименти. Не отговаряте на съобщенията му, но когато го потърсите, той винаги е там. Кани ви тук или там, винаги гледа да сте доволна и щастлива. Твърде хлътнал е и не забелязва, че на вас просто ви е приятно вниманието му. Да излизате с него не е честно нито за него, нито за вас. Комфортът, който усещате, е временен и нереален.


Надеждният


Това е мъжът, който е просто перфектен на хартия. Той е мил, добре изглеждащ, има страхотна работа и интереси. Той е в социалния ви кръг. Има чувство за хумор и е душата на компанията. Той просто изглежда като идеалната ви половинка, мъжът, когото родителите ви ще одобрят. Но колкото и да си мислите, че го харесвате, нещо му липсва. Няма пеперуди в стомаха, няма нетърпения да го видите и подкосяване на краката. Вие просто не го обичате. Наясно сте, че рано или късно ще се почувствате нещастна в тази връзка.


Удобният


Това е онзи тип, с когото си звъните след твърде много шотове. Харесвате се, ама не съвсем. Или поне не достатъчно. Нищо не ви задържа заедно, но нещо все ви тегли един към друг. Никой от двамата обаче не влага твърде много емоции в това между вас си. Просто секс и забавление. Удобно ви е заедно и толкова. Но с такива отношения няма как да мислите за бъдеще, няма как да имате сериозна връзка. Намесят ли се мисли за нещо сериозно, и двамата просто ще се объркате. Тогава удобното ще стане много сложно.


Мъжът, с когото постоянно се отблъсквате и привличате


Вие двамата постоянно се срещате за сериозни разговори, с които не достигате до никакво заключение. В един момент решавате, че ще го изтриете от живота си. В следващия вече сте на среща с него. Нямате връзка, но никога не сте свободни един от друг. Просто има нещо в него, което не ви позволява да си тръгнете. Но има и нещо, което не може да приемете. Вероятно има причина вие двамата да не можете да оправите нещата и да бъдете заедно. Казвам го от опит. И вътре в себе си вие знаете това и знаете, че трябва да го оставите и да продължите напред. Колкото и да ви е трудно да продължите.
 

 

Вижте още:

5 знака, че е време да си починете от срещите

9 стъпки, за да преодолеете раздялата, когато сте обичали силно


 

Коментари към "8 лоши флирта, от които просто не можете да се откажете":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg