8 начина, да преодолеете бившия според Дженифър Лопес

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Помните ли когато, Дрейк похарчи $ 10 000 за красива платинена огърлица с диаманти за тогавашната си приятелка Дженифър Лопес? Пищния подарък очевидно беше връчен на 47-годишната певица в навечерието на Нова година.

После примигнахме за миг ... и просто ей така, всичко беше свършено. Дали въобще наистина се случи нещо между  Дрейк и Джей Ло? Да, като че ли за две секунди. Изглеждаше, че всичко вървеше в правилната посока ... но само, за да извади най-съкровените чувства, за малко и после ги остави да висят в пространството...Каквато и да е причината да се разделят имаше голяма спекулация, когато Дрейк е бил заснет с друга жена.

Но Лопес, разбира се, сега го кара доста добре с Алекс Родригес, живеейки  живота си в пълноценно като изглежда шефа е тя. Тук са нейните осем начина безотказно да преглътнете бившия, като е казала  Дженифър Лопес.

1.Просперирай в кариерата си

 

Няма нищо по-привлекателно от шефа- момиче, което е мотивирано, определя и знае точно какво иска. Джей Ло играе като детектив от Ню-йорската полиция в "Нюанси на синьото," така че не се забърквай около нея.

2. Да се влюбиш в нов човек... когато му дойде времето.

 

След като сте преодолели бившия си и чувствате, че е време да се движите напред в живота си, нещата ще се случат естествено. Не насилвайте нищо, но прегърне възможността на любовта, когато тя  ви се представи. Лопес разкри, че вижда "бъдеще" с новия си възлюбен А. Родригес, което ни учудва доста.

3.Започнете стабилни, редовни тренировки.

 

 

Знаете ли колко тренират Джей Ло и Алекс Родригес заедно? Двойките, които си пасват и се издигат заедно , остават заедно.

4. Покажете на всички, че вие все още имате сили и талант, и знаете как да ги демонстрирате като професионалист.

 

... JLO знае как да се свърши работата, без съмнение.

5. Сменете външния си вид с още по-добър.

 

 

 Безспорно Лопес „мачка” с нейното красиво ново амплоа. Свежата, нова прическа винаги те кара да се чувстваш хиляда пъти по-добре. Това е нещо забавно, което можете да направите за себе си, ако чувствате, че жадувате за промяна.

6.Фокусирайте се върху семейството си

 

... Защото семейството е всичко, и то винаги ще бъда там, за да празнува с успехите ви и да ви развесели и успокои в паденията и неуспехите.

7. Правете  само точните движения на правилните места.

 

Ясно е кой  е бил истинският победител в тази битка. JLO е направо огън и е завъртяла "пералнята на центрофуга”  като  " секси каубой".

8. „ Поеми риска или губиш шанса." Поемайте рискове, както и живейте живота си на пълни обороти ... или времето ще ви подмине.

Изглежда, че JLO не позволява на драмата Дрейк да парализира нейните вибрации, тя просто продължава да се движи и унищожава мъката живеейки. Тя не пропуска и един такт от ритъма на живота- и това трабва да направи всеки, който се опитва да преодолее бивш.


 

Коментари към "8 начина, да преодолеете бившия според Дженифър Лопес":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg