8 правила на секса за една нощ

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Тази тема определено вече не е табу и няма нищо лошо в това да се позабавлявате с някой непознат без да е нужно нещата да се задълбочават. Ето някои правила, за да сте сигурни, че ще си прекарате приятно и няма да има последствия:


1. Вземете презервативи

Това е основното! Не знаете все пак с кого си имате работа. Предпазните средства са задължителни. Няма нищо лошо винаги да имате у себе си, за всеки случай, не искате да бъдете изненадани в сюблимния момент без нито един от двама ви да има на разположение. Застраховайте се! Хубавото прекарване може да ви струва много усложнения след това, не го допускайте!

 

2. Бъдете уверени

Харесали сте си някого? Покажете му го, заявете го ясно с поглед, с жестове, накарайте го да се почувства най-желания мъж, почти сигурно е, че ще ви отвърне. Покажете, че знаете какво искате, че искате точно него, бъдете уверени, че ще го получите.

 

3. Запомнете името му

Вярно е, че може би няма да се видите никога повече, но съгласете се, че не е хубаво да забравите веднага името на човека, с когото току що сте преспали. И определено не е добра идея да извикате някое чуждо име по време на акта...


4. Бъдете ясни в какво се състоят отношенията ви

Не го заблуждавайте, че искате нещо повече. Изяснете още от самото начало, че това, което искате е само секс. Без телефонни номера, без опити за анализ на характера му, без задълбочени въпроси, no strings attached…


5. Отидете у тях

Не е добра идея да го заведете у дома си, по добре изберете неговото място или някоя неутрална територия. Така ще можете да си тръгнете съвсем спокойно на сутринта или още през нощта, ако случайно не се чувствате комфортно. Иначе ще трябва да го накарате да си тръгне, а това понякога е трудна задача...


6. Внимавайте къде си оставяте дрехите и бижутата

Знаем, че в такъв момент едва ли ще се замислите къде оставяте личните си вещи, но все пак е хубаво да се уверите, че всичко е на едно място. Така няма да забравите нещо. Нали се сещате, че след това няма да можете да си го вземете обратно? Бъдете внимателни.


7. Развихрете се!

Няма какво да губите, този човек не ви познава, правете всичко, което някога сте искали, но сте се притеснявали, колкото и откачено да ви се струва. Направете така, че дълго да помните тази нощ.


8. Не оставайте за закуска

Това вече ще наклони везните в една посока, за която си говорихме в началото, че не е целта ан секса за една нощ. Може да умирате от глад, но не оставайте да закусвате с него, разговорите могат да усложнят нещата и някой да си помисли, че има възможност за нещо повече. Целувка за довиждане е достатъчно, нищо повече.


 


 

Коментари към "8 правила на секса за една нощ":
Най-четени
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част II 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

12:32 | 12-10-19| Виж цялата статия
 
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg