8 причини, че зодия БЛИЗНАЦИ са най-лудите приятели, които някога ще имате

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

 

1.      Никога повече няма да ви се наложи да се молите за комплимент или критика.

Близнаците са истински приятели и няма да ви спестят, както похвалите, така и ако не харесват нещо в стила, прическата или маниерите ви.

 

2.      Oт най-малкият спор ще направят голямата работа

Това е моментът, в който д-р Джекил и Мистър Хайд се срещат. От напълно нормално спокойно състояние, те могат да преминат към яростен гняв по-бързо от всеки друг. Не е нужна някаква ужасна причина за това. Добрата новина е, че също толкова бързо им минава.

 

3.      Те могат да ви мразят и обичат с еднаква сила, по едно и също време

Близнаците са хора на настроенията. Не трябва да взимате насериозно всичко, което е казано под въздействие на емоциите. Ето защо често може да се случва да се стига до бурни спорове и точно след 2 часа, приятелят ви Близнаци да ви поканите да пийнете по нещо все едно нищо не е било.

 

4.      Имат собствена представа за време

Каквито и уговорки да си правите, накрая винаги става на „дай да се срещнем направо там“. Представителите на тази зодия, които винаги са навреме са голяма рядкост. Близнаците не искат да закъсняват, повярвайте, но просто така се получава. Пък и истинското парти не започва, докато Близнаците не са пристигнали, така че... :)

 

5.      Това, което е нормално за повечето хора, е лудост за Близнаците и обратно

Малко са си луди глави, да си признаем. Различен цвят на косата, шантава прическа, екстравагантно облекло, но винаги всичко това е съчетано в перфектен стил! Те са експериментатори и необичат да им е скучно, затова пробват всичко, което е понякога „ненормално“ в очите на останалите.

 

6.      Никога не поемат цялата отговорност за действията си

Хората родени под този знак изобщо не обичат да са в ролята на сгрешилия. Те напълно ще осъзнаят вината си, но това не означава, че ще се съгласят с нея. Близнаците винаги търсят пътечка, по която да се отклонят и да излязат една идея „по-чисти“ от цялата ситуация, защото просто не може поне в едно нещо да не са били прави!

 

7.      Чувстват се еднакво добре и в компания, и насаме със себе си

Ето в това можете наистина да вземете пример от тях. Да, те обичат големите компании и шумните купони, но понякога имат нужда да останат сами и това не е никак лошо.

 

8.      Те са много съпричастни към чуждите страдания

Близнаците са способни да стават съпричастни към чуждите проблеми и да помогнат да се намери решение за тях, стига да не са пряко замесени. В лицето на този знак винаги ще намерите човек, който може да погледне трезво на ситуцията отстрани и да ви даде добър съвет.


 

Коментари към "8 причини, че зодия БЛИЗНАЦИ са най-лудите приятели, които някога ще имате":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg