8 проблема, които само старите души ще разберат

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Да си стар дух не винаги е лесно. Те често са определяни като скучни или странни и живеят живота си с усещането, че са неразбрани. Ако познавате някоя стара душа, отделете няколко минути, за да погледнете на света през нейните очи. Може би в крайна сметка ще ги разберете малко по-добре.

Тук представяме осем проблема, общи за старите души, които те изпитват най-малко веднъж в живота си:

1. Те никога не се чувстват напълно разбрани

Поради различните им убеждения, интереси и идеи, стари души никога не се чувстват наистина разбрани от тези около тях. Те често изпитват отчуждение от останалата част от света.

2. Те са възприемани като самотници

 

На старите душите често се гледа като на социални аутсайдери. Дори и ако те имат кръг от приятели, на тях се гледа като на "черната овца" в групата. Възприемани са като различни и малко странни. Вместо да отделят време да се запознаят с една стара душа или да разберат тяхната гледна точка, хората често ги изтласкват настрани и ги определят като самотници.

3. Те често биват съдени,че взимат  решения въз основа на чувствата си

Старите души са в контакт с интуицията си. Ако нещо дълбоко в тях ги кара да се движат в една посока,тя е правилната и те ще я следват. Склонността им да вземат решения въз основа на техните чувства често е причина да бъдат обстойно изследвани от други хора, които не разбират.

4. Те имат различна представа за забавление

 

Един стар дух не се нуждае от ден в увеселителния парк, за да се забавлява. Старите души намират удоволствие в малките неща. Привлечени са от природата. Уикенд извън града, отпивайки освежителна напитка, докато гледат залеза или люлеене на някоя люлка в парка - това са нещата, които ги правят щастливи.

5. Те обичат да остават сами, което може да повлияе на взаимоотношенията им

Стария дух може да има нужда да се изолира от време на време. Те обичат да бъдат с приятелите и семейството си, но  също така отчаяно се нуждаят от време насаме. Ако близките им не разбират нуждата им да се отпуснат и да презаредят, това може да повлияе на връзката им.

6. Те привличат непознати

 

Има нещо около една стара душа, което кара непознатия човек да я приближи и да поговори с нея... Но постоянното изслушване може да източва енергията им. За старите души е трудно да приключат разговора, защото чувстват някакво чувство на дълг да изслушват.

7. Те се борят с възможностите

Старите души виждат живота малко по-различно. Те виждат безкрайни възможности от неограничен брой ъгли. Въпреки, че това отваря очите им, то може и да ги осакати. Те имат проблеми с вземането на решения и често се чудят и колебаят ако са на прав път.

8. Те не са сигурни дали някога ще намерят своя дом

Търсене на място, където да принадлежи , може да се отнася за всяка стара душа. Те постоянно чувстват, че  не са на мястото си, дори и когато са с приятели и членове на семейството. Те изживяват целия си живот, търсейки сродна душа и място, където да се чувстват като у дома си.


 

Коментари към "8 проблема, които само старите души ще разберат":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg