8 типа раздели, през които жената трябва да премине

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Каквито и да са, винаги са трудни. Дори когато ние сме инициаторите, раздялата си е раздяла – нещо се променя, нещо вече не чувстваме, може би е заменено от друго, по-лошо чувство. Всеки има поне една трагична, една смешна или една неудобна раздяла, за които да разказва. И макар и в повечето случаи болезнени, разделите се оказват доста по-универсални, отколкото си мислим.

Ето ги най-честите типове раздели, през които всяка жена преминава през живота си. Може да сте изживели само една, а може и да сте изпитали всичките 8, нали?

Раздялата със съобщение

Ако сте били на „пазара“ някъде около 2000, шансовете да са ви зарязали или да сте зарязали някого с sms са големи, признайте го. Много често това си е облекчение – трудно е да изразиш подобни чувства очи в очи и да намериш правилните думи за раздяла, които трябва да изречеш на глас. А за хора, които са по-добри в писането, отколкото в говоренето, още повече. Макар този начин тайничко да казва „Всъщност не ти дължа нищо“ или „Правихме секс веднъж, но повече нямам интерес“. Колкото и гадно е да те зарежат със съобщение, струва ми се по-добре, отколкото изобщо човекът да изчезне яко дим без дума да обели.

Призракът

Точно за този споменах по-горе. Вероятно единственият по-лош начин да скъсат с теб от sms-a е да се изпарят без никакво обяснение. Истината е, че повечето хора предпочитат да чуят „не“, отколкото нищо да не чуят. Голямо момиче съм, знам, че както аз може да поискам раздяла, така и той може да го направи – и понеже съм голямо момиче, предпочитам да ми бъде казано, вместо изведнъж така нареченият мъж да се изпари. Не е толкова страшна истината, колкото незнанието.

Бързото сбогуване

Много често хората са склонни да си оставят вратички към бившия – забравена книга, дискове, нещо си. И ето ти повод да се видите. Тук не става дума за това. Прежалил е всичко, което е забравил у вас и не възнамерява да си причинява повече проблеми, като ви се явява в цялата си прелест, за да си взема забравеното. Или пък вие така. О, да, и вече ви е блокирал във Facebook. Или пък вие него.

Публичната раздяла

Много е неприятно, когато решава да ви каже, че иска да се разделите на публично място. Така никой от двама ви не може да покаже чувствата си.

Отложената раздяла

Той си е решил, че трябва да се разделите, но все има някакъв повод да отложи този момент – я Коледа, я Свети Валентин, рожден ден, имен ден и какво ли още не. Но това може да продължи до безкрай, а веднъж взето ли е това решение, няма значение кой е бил пръв, тежи и това се усеща от другия. Ако решението е ваше, няма смисъл да тровите нервите си като изчаквате да отминат някакви специални дни.

Предателството на най-добрата ви приятелка

Много, много болезнено. И макар да ви звучи като сюжет на романтична комедия, за съжаление се случва и в реалния живот. И е трудно за приемане. Ако сте били твърде близки с приятелката си и сте имали доста сериозна връзка с половинката си, може да ви се наложи да преминете през две загуби. Но има и случаи, в които ще ѝ го отстъпите с лека ръка.

Бавното угасване

Истината е, че е болезнено и за двамата, без значение кой е пръв в тази работа. При един от двама ви вече я няма химията, но по някаква причина не се решава да предприеме единственото възможно действие – раздялата. Но така се мъчи и този, който изстива, и този, който е разлюбен, защото неизбежно ще усети някакъв проблем. Не, отлагането не е решение.

„Нещата в момента са малко объркани“

Разбирайте „Не си виновен ти, а аз“. Убедени сме, че всички сме го изричали. Това е просто замаскираният начин да кажем „Аз просто не си падам по теб“. И макар да си мислим, че сме по-добре без този човек, никак не е лесно да го кажем в прав текст.


 

Коментари към "8 типа раздели, през които жената трябва да премине":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg