9 женски лъжи

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Числото 9 е числото на пълното съвършенство. Тъй като то побира в себе си всички други елементарни числа от  1 до 9. Обединява чертите на цяла група, което го прави контролиращ фактор. Ето и 9 готини женски лъжи, които вероятно сте чували и вие в някакъв момент от живота. Минете през тези редове и преценете сами.

 

1.Ти си един прекрасен човек:

Това е толкова очевидна женска манипулация. На жените им е вродено по природа да са хитри и манипулативни. Те обичат да карат мъжа до тях да се чувства извисен, да вярва, че е наистина невероятен. Няма значение колко е логично или не това. Днес си страхотен и неустоим, а утре, когато и дойде друга емоция, така умело ще завърти нещата и ще се оправдае с желязна логика.2. Беше страхотно:

Ооо, да! Когато една жена се ангажира с даден мъж, тя се фокусират върху него и често вярва, че той е „единствен“. Жените имат склонността да казват на мъжете каквото искат да чуят, за да се чувстват специални не само господата, а и самите те. Нали знаете – „На ти – дай ми!“.3. Аз никога няма да те нараня:

Тази лъжа е толкова класически пример за жени, които се опитват да прикрият лъжите си.  Има мъже, които могат толкова да се очароват от такива дами, че буквално да се превърнат в пълни слепци за „врели-некипели“ измислици като тази. Когато една жена изрича тази банална реплика на мъж, това в повечето случаи означава, че тя се опитва да го накара да се влюби е нея. А когато все пак ви нарани (безгрешни хора няма), да си знаете, че вие сте си виновен.4. Всичко е наред, добре съм:

Една от най-често използваните лъжи. Никоя жена не би искала да се разкрие пред мъжа и да му сподели какво и тежи всъщност и колко е разстроена. Но в ума и се върти точно обратното. Те очакват мъжете сами да разберат проблема и да намерят решението му (по най-бързия начин).5. Обичам семейството ти:

Ако сте от малкото късметлии и жените ви се разбират със семейството ви.Честито! Въпреки това, ако тя тайно ги презира, вероятно няма да ви каже, за да пощади чувствата ви, но определено няма да тръпне в очакване да се срещне с майка ви (например). Ще се среща със семейството ви , когато е необходимо, но ще го прави като по принуда.


6. Да! Имах един оргазъм:

Вие ще я погледнете, тя ще ви погледне. Едва ли не дрехите сами ще падат и точно когато сте във вихъра си и си мислите, че сте я пратили в космоса от удоволствие, мислите си, че магията работи... WTF, тя ви казва, че играта е приключила. Това е все едно да ви кажат, че са карали ски, обаче без сняг.


7. Заслужаваш някоя много по-добра:

Пич .. тя има някой друг. Събирай си багажа и да те няма...  готова е да те зарежа сега, с перфектна комбинация от трикове и емоции.  Или просто прилага женските си манипулации, за да провери, колко държите на нея. Да я гоните и търсите, за да се почувства тя самата като нещо специално. Но момчета, това съвсем не е вашата „специална“ жена!

 

8. Аз не съм като другите жени:

Определено, жените са аритметична система. Те добавят неприятности, изважда удоволствие, разделят внимание и умножават всички глупости по две. Вземете си почивка .... те ще ви уважават по-малко и ще продължават да ви карат да правите компромиси. Надпреварата е идентична, но има жени с много дразнещ характер, които искат да покажат себе си и да се докажат като нещо повече.9. Аз те харесвам, ти си страхотен, но не се получава любовта между нас:

Доста е трудно да се направи обобщение на това, както е и доста далечно от здравия разум. В повече случаи жените, които използват тази прочута фраза, искат или само секс или са били провокирани от някаква емоция, която отшумява веднага, щом вкусят от забранения плод. След което просто ви сменят с нов, емоционално зареден индивид, за да изпият и неговата жизнена сила. Такава жена не ви трябва, няма защо да тъжите за нея.

 

 

Виж още:

Кои са най-големите женски лъжи?

Кодекс на жените


 

Коментари към "9 женски лъжи":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg