9 знака, че краят на връзката ви е близо

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Раздялата с любим човек не е лесна работа, но понякога е неизбежна и това е единственият начин и двамата да си датете шанс за щастие макар и поотделно. Но какво може да ни подскаже, че е настъпил краят? Ето 10 знака, по които ще познаете, че пътищата ви скоро ще се разделят:


1. Често си намирате повод да сте далеч от половинката си

Приемате покани за питие след работа, ходите по командировки. Изобщо вече обичате да прекарвате доста време поотделно. Това е показателно, че вече не ви е толкова приятно да прекарвате всеки свободен миг един с друг.


2. Плачете много

Дори не знаете защо, но се разстройвате без причина просто така започвате да плачете, не сте щастливи нито вътрешно, нито външно. Много по-емоционални сте от обикновено, но не в положителния смисъл.


3. Не правите секс

Вече не намирате партньора си за сексуално привлекателен. Сексът вместо удоволствие се превръща в задължение, което старателно се опитвате да отбягвате. Това не е никак добър знак.


4. Вече не си представяте живота си заедно

Изведнъж всички планове, които някога сте си правили за бъдещето, вече не ви се струват толкова хубави. Сега имате една по-различна визия затова как ще се развият нещата, но в картинката вече не влиза любимият ви...


5. Определено не искате брак

Мисълта не само, че не ви харесва, тя ви плаши. Идеята за следващата крачка ви ужасява макар и спомената само на шега. И не причината не е, че имате страх от обвързване, а просто нямате желание да се обвържете сериозно точно с този човек.


6. Комуникацията ви вече е трудна

Двамата не можете да разговаряте нормално. Постоянно се карате, никой не желае да направи компромис и всичко се превръща в кошмар. Това е явен признак, че може би скоро ще спрете да комуникирате изобщо.


7. Замисляте се, че заслужавате нещо по-добро

Появи ли се мисълта ви за потенциален друг човек, който ще ви направи по-щастливи ясно показва, че не желаете да бъдете с този, с когото сте в момента.


8. Правите всичко по навик

Вече нищо, което споделяте заедно, е без желание. Не ви харесвате нещата, които правите, местат, където ходите, но все не възразявате, за да избегнете конфликт. Движите се по инерция и това определено не ви прави щастливи.


9. Стоите с този човек от съжаление

Определено това не е най-правилната мотивация. Събрали са му се много нещ, не искате да му разбиете сърцето и още куп оправдания, с които губите своето и неговото време. Не го правете!
 


 

Коментари към "9 знака, че краят на връзката ви е близо":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg