9 неща в жената, които мъжете намират за непривлекателни

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Ако внезапно желанието му да бъде с теб изчезне яко дим, обикновено сме склонни да измъдрим какви ли не негови недостатъци, само и само да не погледнем истината в очите – много често всъщност нещо в нашето поведение го е накарало да подпали подметките. Без дори да ни минават през ума, но има неща, които мъжете просто намират за крайно непривлекателни. Ето някои от тях!

Ниско самочувствие

Самоуверената жена е секси. Не и непрекъснато затъващата в себеотрицание жена.

Материализма

Свестните млади мъже не се радват на това, че се интересувате само колко пари изкарват или каква кола карат. Колкото и банално да звучи, но да, и те искат да ги харесваме заради самите тях, а не заради банковата им сметка.

Клюкарстването

Той е напълно наясно, че винаги ще имате истории за вашите приятели и колеги. Но няма да понесе това непрекъснато да клюкарствате и разнищвате личния живот на околните.

Лошото управление на финансите

Ако вие двамата искате сериозна връзка, той никак няма да е доволен, че сте способна да похарчите цялата си заплата за нова чанта, парфюм, обувки. Вероятно ще иска да бъдете по-разумна и да управлявате парите си по-добре, така че вие двамата да имате успешно бъдеще заедно.

Флирта

Няма да му хареса, ако си позволявате да флиртувате с мъжете, които срещате, за него това ще бъде знак, че се интересувате повече от „играта“, отколкото да създадете сериозна връзка с него.

Липсата на амбиция

Всеки трябва да има някаква страст в живота си. Нещо, което ни държи енергични, будни, нещо, което ни води напред. Не говори добре за личността, ако нямате такава страст, ако нямате амбицията да сбъднете желанията си.

Пиянстването

Да, във всяка романтична вечер почти задължително има и чаша хубаво вино. И всеки мъж би се радвал да му бъдете компания за по питие. Но и ще сметне за крайно непривлекателно, ако имате склонност всеки уикенд да се запивате, дали с приятели, или само с него.

Лепката

Той определено би искал да се среща със способна, независима жена. И няма да му хареса, ако сте безпомощно момиченце, което не знае как да се оправи и с най-дребното нещо. Да, мъжете със сигурност искат да бъдат по-силните и да ни защитават, но това не значи да бъдем абсолютни…ами, кухи лейки.

Ревността

Вероятно той няма да има нищо против, ако се изнервяте когато стане дума за бившите му, но няма да му хареса, ако откачате всеки път, когато го погледне някоя палава стара дама. 


 

Коментари към "9 неща в жената, които мъжете намират за непривлекателни":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg