9 подаръка от починал любим човек, за които да следите

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Забелязвали ли сте някога странни неща на пътя си, скоро след като ваш любим човек е починал? Например перо, дребни пари или птичка на прозореца ви? Много хора смятат тези предмети за знак от покойната си любов, която се опитва да протегне ръка към тях.

Ето девет подаръка, които починал любим човек може да ви изпрати:

1. Пера

Ако забележите перо по пътя си, това може да е знак от ваш любим човек, който използва крилата на птиците, за да ви изпрати съобщение. Той иска да знаете, че все още ви наблюдава.

2. Черупки от миди и раковини

Обикновено не намираме черупки от миди извън плажа. Така че, ако забележите раковина на необичайно място, тя може да бъде подарък от любимия ви човек, за да ви напомни, че все още е с вас.

3. Стотинки

Чували ли сте някога израза „пари от небето?” Той идва от вярването, че някои хора смятат намирането на стотинка за послание от изгубен близък, която ви напомня, че сте ценни и обичани.

4. Пеперуди, пчели, морски кончета или колибри

Да видиш тези малки крилати същества, които летят наоколо, може да е скрито послание. Следващият път, когато видите пеперуда, пчела, водно конче или колибри, спрете и отделете малко време да помислите за любимия си човек, когото сте загубили.

5. Сънища

Сънували ли сте някога обичан човек след преминаването му отвъд? Обърнете специално внимание на съня си следващия път, когато се появи покойник. Той може да ви изпраща съобщение, да ви съветва или да ви дава отговорите, които търсите.

6. Числа

Виждането на повтарящи се числа може да означава, че починал любим човек се опитва да се свърже с вас. Цифровите съобщения могат да бъдат също под формата на важни дати, като рождения ден на любимия човек.

7. Музика

След като някой обичан човек си отиде, може от време на време да чувате любимата му песен или мелодия, която ви напомня за него. Всеки път, когато чуете песента, тя може да бъде послание от вашия любим човек, който ви изпраща дар.

8. Среща

Случвало ли ви се е, да видите починал любим човек в тълпа от хора? Разбира се, когато се приближите, се оказва, че не е той. Но тази среща може да е послание от любимия ви човек, което ви напомня времето, което сте прекарали заедно.

9. Сянка върху снимки

Ако забележите странна сянка или кръг около починалия ви любим човек на снимката, те може да са от прахта върху обектива, или може да бъдат знак. Ако обективът на камерата ви е чист, това може да е съобщение, че любимият ви човек е наоколо, за да ви предпази.


 

Коментари към "9 подаръка от починал любим човек, за които да следите":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg