Bedroom Premium club издигна нощния живот на София на ново ниво

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Новини
Bedroom Premium club издигна нощния живот на София на ново ниво
Снимков материал: Дориян Тодоров

Признавам си, аз съм от момичетата, които обичат да се забавляват, харесват нощния живот и макар че не съм най-върлата купонджийка, клубовете на София не са ми чужди. Затова реших, че събитие като откриването на Bedroom Premium club си заслужава да се види. Каквото и да си говорим заведенията с този бранд се превърнаха в едни от най-популярните у нас, така че определено очаквах огромен интерес. Но въпреки това, пак останах изненадана...

 

Когато пристигнах, клубът буквално бе окупиран! Пред входа му се бе образувало километрично задръстване от нетърпеливи гости, което дори спря движението на колите. А час по-късно Bedroom Premium club едва побираше своите почитатели. Изобщо, нищо чудно клубът да надмине амбицията си да издигне нощният живот у нас до най-високите европейски стандарти. Защото подобна гледка на тълпа от чакащи да влязат в някое заведение сме виждали само във филмите, показващи нощния живот на Ню Йорк.

 

Политици, музиканти, артисти, представители на бизнеса – събитието събра на едно място едни от най-популярните лица на България. Сред дошлите да се забавляват бяха Емил Кошлуков, Ивайла Бакалова, Орлин Павлов, Вики Терзийска, Деси Зидарова, Никол Станкулова. Актьорът Дарин Ангелов, носителките на титлата Мис България – Елена Ангелова и Юлия Юревич, писателката Людмила Филипова, Елеонора Манчева, Христо Сираков, Давид Бучолини и много, много други.

 

Всички те се потопиха в духа на уникалното парти в сърцето на София. Разнообразната музика и впечатляващата сценография „запалиха“ доброто ни настроение, а необикновеният интериор сякаш ни пренесе в друга реалност. Bedroom Premium club се намира в сградата на някогашната „Италианска банка“ и оригиналният вид на някои от елементите в залата са възстановени с хирургическа точност. Обстановката напомня за античен храм, едновременно с това създава внушение, че си и в тронната зала на двореца на Дарий и Ксеркс в древния Персеполис, но и че си в свръхмодерен космически кораб. Изобщо, ако може да се опише усещането с една дума, то тя е „сюрреалистично“!

 

Тридневното откриване започна на 19 декември с авангардно Future Heroes Show – един фантастичен филм, озвучен от резидентите на клуба - DJ Gorro и DJ C-Fusion. На 20 декември то ще продължи с Haute couture show и много музика с DJ Dimo и DJ Andrew. А на 21 декември нови сили ще влеят унгарските топ диджеи Crazibiza и DJ Mascota.

 

Разбира се, от организаторите обещават, че това ще е само началото и до края на годината ни очакват още много изненади.

 

Вижте още: 

Кои бяха най-атрактивните костюми за Хелоуин на 2013-та?

Драматичен парти грим
 


 

Коментари към "Bedroom Premium club издигна нощния живот на София на ново ниво":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg