Orange Fitness - най-големия и модерен фитнес клуб в България

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Разгърналият се на 4600 кв.м Orange Fitness е идеалното място, където чрез движение умът ви ще намери покой, а тялото ви ще стане красиво и хармонично. Orange Fitness разчупва досегашните представи за фитнес в България.

 

Клубът е събрал под един покрив всичко необходимо за активна почивка на цялото семейство: просторна тренажорна зала, три зали за групови програми, зала за спининг, два корта за скуош, зала за специализирани детски спортни занимания, детска стая за игра. 

 

Едно от най-привлекателните места за спорт е 25-метровият кристално чист басейн със солена вода, където може да плувате самостоятелно, да вземате уроци или да се включите в заниманията по аква-аеробика..


За финал на тренировките или дори само за релакс са на разположение финландски и инфрачервени сауни и парна баня. Разнообразните масажи допълват удоволствието от деня, прекаран в грижи за здравето.


Клубовете Orange Fitness олицетворяват професионализъм, устременост към постигане на резултати и най-високо ниво на обслужване.

 

ТРЕНАЖОРНА ЗАЛА

Просторната тренажорна зала е оборудвана със силови и кардио уреди на Life Fitness. На Ваше разположение са и зона със свободни тежести, зона за функционален тренинг, включваща иновативното съоръжение на Life Fitness – Synergy™, както и зона за персонален тренинг. Тук можете да работите самостоятелно или с персонален треньор.

 

БАСЕЙН И АКВА АЕРОБИКА

Във впечатляващият 25-метров басейн със солена вода (вместо традиционните хлорни препарати, водата се почиства чрез изключително иновативната технология на електролизата) можете да поплувате за удоволствие или да тренирате интензивно. Треньорите в Клуба ще помогнат на Вас и Вашите деца да овладеете различни стилове или да подобрите техниката си. Аква аеробиката е изключително ефективен начин за редуциране на теглото и за укрепване на мускулите. В сравнение с традиционната аеробика, водната е по-щадяща за ставите, гръбнака и сухожилията. След тренировка можете да се отпуснете във финландските или инфрачервените сауни, в парната баня. В Orange Fitness София има солариум и масажни кабинети, където квалифицирани специалисти правят различни видове масажи. На бара ще намерите протеинови напитки и добавки, а също и свежи закуски и разнообразни и прясно изцедени сокове.

 


ГРУПОВИ ТРЕНИРОВКИ

Клубът разполага с 3 зали за групови занимания, където се провеждат повече от 25 вида тренировки – кардио, силови, танцувални, body & mind, unstability и други. Под ръководството на специално подбрания и обучен по международни стандарти екип ще подобрите фигурата си, ще се избавите от излишните килограми, ще укрепите мускулатурата си, ще развиете гъвкавост и ще овладеете нови навици. В специално оборудвана зала се провеждат и тренировките по Spinning. За постигане на по-бърз и по-траен резултат всички видове групови тренировки могат да се провеждат и персонално.


ДЕТСКИ ФИТНЕС

Целта на детския фитнес е да постави основите на здравословен начин на живот, при който двигателната активност заема централно място. В Orange Fitness София функционира детски клуб Оранжево детство, в който комбинацията от тренировки в зала и плуване в басейн оказва здравословен и възпитателен ефект върху децата от 3 до 13 години и ги дарява с неизброими емоционални преживявания. Клубът разполага и с Детска стая, където опитни педагози ще се погрижат за Вашите деца, докато Вие тренирате.


СКУОШ

На територията на Orange Fitness София са разположени 2 международно сертифицирани корта за скуош. Скуошът е високоинтензивен спорт, подобряващ сърдечно-съдовата система и обхващащ всички мускулни групи. 1 час скуош изгаря между 600 и 1000 калории. Може да се тренира самостоятелно (по двойки) или с персонален треньор.


 


 

Коментари към "Orange Fitness - най-големия и модерен фитнес клуб в България":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg