Vogue определи деколтетата като старомодни

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

В последното издание на Vogue във Великобритания, деколтетата бяха определени като старомодни. Много хора, обаче, не подкрепят това мнение.

Плеймейтката Koко Остин каза, че твърдението на Vogue е неправилно.

„Наистина? Значи Мерилин Монро, Джейн Менсфилд, София Лорен и Бриджит Бардо са също? Докато мъжете са живи, деколтетата няма да излязат извън мода. Хората, които са писали статията най-вероятно са нямали много работа и са се опитали да създадат нещо в главите си, за да се почувстват по-добре.“ – каза тя.

Дигиталния редактор на Maxim, Патрик Кароун има подобен коментар:

„Като пирамидите или Стоунхендж – деколтетата остават. Стегнете се, Vogue!“ – каза той.

"Мисля, че е напълно индивидуален избор на жената какво ще носи и какво не. Да, има някои скорошни тенденции, според които трябва да се обличаме по-прибрано, но ако една жена иска да показва плът, то това зависи изцяло от нея. Тя не би трябвало да се чувства засрамена от себе си или избора си.“ – допълни той.

Президентът на агенцията за модели Maggie, Inc., Робърт Каси също отговори на Vogue.

„Деколтето никога не може да излезе от мода. Има цяла индустрия, която цели жените да се чувстват добре относно деколтето си и произвеждат продукти, които да повдигнат/придърпат/запълнят или увеличат техните гърди, за да може деколтето им да изглежда прекрасно.“
 


 

Коментари към "Vogue определи деколтетата като старомодни":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg