А, така! Премиерът гони дъщеря си от България

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Бойко Борисов обикновено е доста лаконичен, когато става дума за личния му живот. За наше най-голямо учудване обаче, Премиерът сподели доста пикантерии около любовния си живот и възгледите си пред списание „LOVE style”. И най-шокиращото е, че не разрешава на дъщеря си да живее и да се развива в България!

Тя самата е изявила желание за това – да работи в страната си и да се омъжи тук, но реакцията на Премиера била твърдо против: „Беше си дошла от САЩ и дори си намери работа при Дянков без да ми каже. Като разбрах, стажът й трая няколко часа”.

Коментарите ги оставяме на вас!

А иначе Бойко Борисов призна, че има жена в живота му: „Има една госпожица, която ми е по-близка, но ако я обявя, ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера”.

Относно раздялата си с Цветелина Бориславова Премиерът също не остана безмълвен: „Тя е класа, но аз бях инициаторът да прекратим връзката си. Щом искаш да правиш бизнес и да се развиваш, нямаме шанс. С мен може да живее само някоя, която да седи в кухнята и да не излиза. И такава няма, защото не харесвам такива жени”.

А казват, че само жените не знаели какво искат! 


 

Коментари към "А, така! Премиерът гони дъщеря си от България":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg