Азис! Или поредната динена поп-фолк дива?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица
Азис! Или поредната динена поп-фолк дива?

Никога няма да забравим първият пък, когато видяхме Азис. Мургав, на кичури, но пък имаше нещо доста привлекателно в този мъж и това не беше тембърът му! Сега ни останаха само няколко клипчета, записани с лошо качество от Оникс ТВ и вечната: „Тиии елаааааа на гроба мииии...“. Вярно, че след това Васко записа още доста готини парчета, но някъде изчезна мургавото му мъжествено излъчване. Не, че сега не е мургав, но със сигурност не е мъжествен!

Както той самият хиляди пъти е признавал, славата и нейната висока цена му отрязаха мъжкото достойнство и го превърнаха в поредната силиконова поп-фолк дива, само че с пенис и то голям.

Не ни е съвсем ясно каква е сексуалната ориентация на Васко, но в този му вид на нас ни прилича на безполово митично създание от ромски произход. Не ни вълнува особено и това, че е циганин. Даже ни харесваше докато беше мъж. Всъщност леко ни напомняше на Джони Деп от „Шоколад“, но в рус вариант. А сега, нито Цеца, нито Веса...пък Риана съвсем!

То не са прически, то не са бедра, устни, реклами на парфюми... скоро чакаме Азис да е и новото лице (с дини) на някоя мастика на кристали.

Всичко разбираме, защото в крайна сметка нищо човешко не ни е чуждо. Но защо, по дяволите, след като толкова иска да бъде жена, вместо гърди си слага пенис?


 

Коментари към "Азис! Или поредната динена поп-фолк дива?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg