Алисия и Ники Михайлов се ожениха. Тайно! (снимка)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица
Алисия и Ники Михайлов се ожениха. Тайно! (снимка)

Алисия и Ники Михайлов отново хвърлиха в смут всичките си фенове. За двамата отдавна се говори, че са се сгодили, дори Алисия беше сменила статуса си във Facebookна „сгодена”. Но двойката отрече слуховете с мотива, че просто става дума за фалшив профил.

Сега обаче двамата отново ни провкираха, поствайки снимка, която накара всички да решат, че са се оженили тайно! Или пък предстои да го направят.

Този път фотосът е в официалния сайт на Ники Михайлов, така че със сигурност не става дума за спекулация. На самата снимка, той и Алисия показват как са с еднакви халки, които много напомнят на брачни.

А може би пък са само годежни? Не е съвсем ясно, защото под фотоса Михайлов е написал просто: „Happy” без други обяснения.

Според познати на двойката истината не е нито една от двете, а че те просто са искали да демонстрират пред завистниците си колко са щастливи.

Е, чак такива завистници ли имат?!Ако съдим от коментарите в социалната мрежа, хората повече им се радват. „Наистина ударихте всички в земята!”, „Евала, че без излишни ПР-и и помпозности го направихте като истински звезди, с класа:))) Браво:))” – това са само част от тях. Изобщо повечето им пожелават щастлив семеен живот!

Алисия, Ники, едно такова пожелание и от нас…, ако наистина сте се оженили, де! 


 

Коментари към "Алисия и Ники Михайлов се ожениха. Тайно! (снимка)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg