Алисия отвръща на удара: „Николета, жалка си!”

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Честно, вече изгубихме нишката на сагата Николета Лозанова – Валери Божинов – Алисия – Ники Михайлов!

Преди дни Николета отправи словесен шамар на Алисия, наричайки кариерата й треторазрядна, после пък плъзнаха слухове, че конфликт няма, даже напротив – Николета и Валери щели да кумуват на Алисия и Ники, а сега пък ново 20. Фолк изпълнителката отново яхна метлата!

Тя се присъедини към група във Facebook на име „Николета – жалка си!” и така „каза” на плеймейтката мнението си относно обвиненията, отправени от нея. Малко след Алисия и Ники Михайлов стана фен на същата група. Така че, ако не друго, поне е повече от ясно, че едва ли ще поканят Валери и Николета за кумове.

На стената си във Facebook пък Алисия отвърна на думите на жената на Божинов. „Треторазредна кариера е по-добре от никаква:-)” – е коментарът на фолк дивата.

Но това не е всичко! Той си има продължение: „Не е ли смешно… Наистина те притеснявам и винаги ще те притеснявам, винаги съм била първа и завинаги ще остана…”.

Сега очакваме включване от и Николета!

И все пак, не е ли смешно? В крайна сметка и двете мацки кърпят кариерата си чрез публични скандали, които не спират да си заформят, явно с цел ПР! Трябва да им признаем обаче - добра комбина са!


 

Коментари към "Алисия отвръща на удара: „Николета, жалка си!”":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg