Аштън и Деми на обща почивка. С цел раздяла!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

След хилядите скандали и драми около разбития брак на Аштън Къчър и Деми Мур двамата накрая взеха, че решиха… да отидат заедно на почивка!

Според слуховете обаче това не означава, че се събират отново, а че ще се опитат да позакътпят разбитите си отношения. Дори двамата са се зарекли, че няма да се отдават на любовни ласки!

„Аштън запази частна къща в планините на Южна Калифорния за себе си и Деми. По съвет на равин Йехуда двамата ще спят в отделни спални и ще избягват физическите контакти, доколкото е възможно, тъй като целта на упражнението е да се свържат на духовно ниво” – разкрива позната на двойката.

„Йехуда им каза, че имат нужда да прекарат малко време заедно, за да възстановят доверието, което някога имаха помежду си, без нещо от външния свят да им пречи. За тази цел двамата ще прекарват по няколко часа на ден в медитация под негов надзор. Аштън се съгласи на всичко това, защото разбира, че на Деми й е нужно да осъзнае, че това е краят на отношенията им, за да може да продължи напред” – допълва източникът.

Хм, интересна тактита Аштън – съвместна ваканция с цел раздяла?! 


 

Коментари към "Аштън и Деми на обща почивка. С цел раздяла! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg